Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....Nunśka

Zdrowe odżywianie po oczyszczaniu i mniej kg

Polecane posty

Gość .....Nunśka

Lenka, to zaczynamy:) Jesteśmy po 5 dniach diety kefirowej na oczyszczanie, a teraz chcemy zdrowo schudnąć. Ja ok 5 do 7kg. Do wagi 55-56. Mam 168 cm. Właśnie jem śniadanko, 2 kanapki z chleba razowego z jajkiem gotowanym i pomidorkiem....mniam po tych kefirach:) Za chwilke biegne na rowerek :) Zapraszamy do dołączenia;) W grupie łatwiej:D

Gość lena16678
Nunśka, Lets go ! :) Moj wzrost to 180 cm, cel to rowniez 5kg, do wagi 63-64. Ja po diecie oczyszczajacej mam strasznie maly apetyt, moze dlatego ze to pierwszy dzien. Zjadlam na sniadanie jedna kanapke ciemnego chleba z serkiem wiejskim, ogorkiem i ziolam. Jestem juz po obiedzie, mialam ziemniczki z jajkiem iiiii kefirem :D chyba nigdy mi nie zbrzydnie :P bede starala jesc sie co 3-4 godziny tak aby jesc po troche a nie byc glodna :) dzis wieczorem wielka pokusa, mam nadzieje ze przetrwam, trzymaj za mnie kciuki !! :)

Gość .....Nunśka
No oczywiście, że będę;) Wierze, że dasz rade;) Zwłaszcza, że teraz już odnoszę wrażenie, że po tych kilku dniach zmniejszył mi się żołądek, nie chce mi się tyle jeść. Ja zjadłam na II śniadanie jabłko, później sałatke z kurczaka i duuuużo warzyw, a na kolacje planuje koktail z truskawek na jog. naturalnym, może dorzuce pomarańcza;D Napisz, jak Ci poszło wieczorem:)