Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idoooooko

Jak się "rozepchac"?

Polecane posty

Gość idoooooko

Bylam z partnerem ale zawsze bolalo mnie jak sie kochalismy, teraz juz dlugo jestem sama i sie boje, strasznie sie bede wstydzic w ogole samego zblizenia kiedy dojdzie do zblizenia miedzy mna a nowym partnerem, jestem za "ciasna", zaczela mi chodzic po glowie nawet "rozpychanie". Seks zwyczajnie nie dawal mi przyjemnosci bo bolalo:(

Gość male jest piekne ;)
Hehe wlasnie szukalem kogos takiego jak Ty ;) Moge Ci pomoc ;> i to bez rozpychania ;D

Gość idoooooko
nie dzieki;) sa inne sposoby?

Gość male jest piekne ;)
eh... z babami ;-D Wiec zostaje warzywniak ;) Zacznij od marchewki, poziom wyzej jest ogorek ;-D A apogeum Twego szczescia zaznasz z cukinia!

Gość ZawszeCiekawaaa
A może Poprostu Ty i Twój partner nie byliście dopasowani? Może mial dla ciebie Poprostu za dużego? Po za tym w seksie dużo też zależy od psychiki. Jeśli wmawiasz sobie że będzie cię bolało to tak będzie. Ja też tak miałam że seks nie sprawiał mi przyjemności tylko ból. A zmieniłam nastawienie psychiczne i teraz jest cudownie..;D

Gość ściema czy nie ściema
może masz jakieś zapalenie, albo nadżerkę i dlatego boli, a nie dlatego, że za ciasna.

Gość EPI NO
jest coś takiego jak balonik epino, służy do rozciągania krocza przed porodem, poczytaj i obejrzyj, mnie to przekonuje

Gość emma...
tez tak mialam jakis czas temu rozstalam sie z chlopakiem i mam teraz innego i tez mnie boli u lekarza bylam i wszystko ok, tylko ze teraz boli mniej i w sumie na poczatku ale ten jest delikatniejszy i chwiel poboli i bedzie oki.. moze rob dluzsza gre wstepna, jak bedziesz sporo "nawilzona" wejdzie latwiej

Gość acordeon
niektóre kobiety używają specjalnych żeli poślizgowych zdarzyła mi się kiedyś taka partnerka taki kafeteryjny kutas 24cm i 15 w obwodzie nie wszedłby na pewno:)

Gość idoooooko
Dzieki za rady, ja naprawde ejstem ciasna bo ledwo 2 palce wloze i faktycznie chyba duzo zalezy od mojej pcyhiki bo sie nastawiam zawsze an bol