Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lllllllllllllaaaalalalllllllla

imię dla chlopczyka

Polecane posty

czy podoba wam sie imię adam? zastanawiam się ewentualnie nad damianem. Jak myślicie?

Gość takasofija
Ładnie Adam...

Adam to piękne imię. I dla dorosłego faceta- Adam i dla chłopca- Adaś. Choć przyznam szczerze, że nie znam ani jednego Adama, którego bym lubiła...

Nie wiem jak dać malemu na imię, a skręca mnie na myśl o kubie, stanisławie franku natanie oliwierze itp :( chyba latwiej ladne imię dla dziewczynki wybrać.

Gość gdgdsgds
my mamy kostka...

Gość jesli juz masz dziecko
nie jest złe. mnie sie podoba Tomasz, Krzyś i Nikodem

Gość ładnie adam - prosto
ładniej adam niż Damian

Gość jesli juz masz dziecko
nie jest złe. Adam lepiej. mnie się podoba Tomasz, Krzyś i Nikodem.

Gość alemama
ja mam 5 letniego Dominika,a w maju urodzę też chłopczyka i od razu pomyślałam sobie ,że to będzie Damian:)

Kostek czyli Konstatny? Też mi średnio sie podoba. w ogole żadne mi sie chyba nie podoba:( pelno tych mateuszków jeszcze i bartków nie wiem jakie ladne mie wybrać żeby nie było całkiem oklepane ani za bardzo udziwnione

Gość adgam-torun
a mój synek ma na imię Karol :) i uważam że to bardzo ładne imię, nie staroświeckie i nie nowoczesne - takie normalne, ponadczasowe...

Autorko ja patrze po fajnych kolegach i fajnych koleżankach ;) też nie lubię za bardzo tych modnych imion- wolę zwykłe i proste imiona. Da córki będzie Alicja (po mojej przyjaciółce) a dla syna Piotrek (znam samych fajnych akurat, choć nie wiem czemu moja mamusia mówiła, że większość piotrków to pijaki :D ) albo Artur... bo też znam fajnych Artków. Ale póki co stoi na Piotrku :> bo to nasz (mój i męża) wspólny przyjaciel, dzięki któremu się poznaliśmy :)

Gość Bądź sobą
ja mam męża Damiana, jakie imię taki charakter-jako dziecko łobuziak, ale teraz naprawde nie zamieniłabym go w życiu, a mam porównanie bo wcześniejszym chłopakiem był Adam-alkoholik jak się okazało...

Gość poiuygfdxzqwedfghjm,
Adam- b. ladne imie :) Ja gdybym miala synka, dalabym mu ktores z tych imion: artur, kamil, krystian

Gość Bądź sobą
nam się bardzo spodobało Jakub, ale jak wybraliśmy okazało się jakie to jest modne, ale mi to nie przeszkadza :)

Dzięki za wszystkie odpowiedzi :) i nie obrażanie się za moją krytykę imion, Piotr też mi się podoba ale jest u sąsadów :(

Gość miało być o normalnych
imionach!!!rany jak można skrzywdzić tak dziecko i dać mu na imię Eryk...........??????????!!!!!!!!!!!!!!!!Mama ma pewnie na imię Gertruda a ojciec Małrycy...........

Gość Bądź sobą
Eryk jest normalnym imieniem... a ty umiesz coś robić oprócz krytyki, czy zaraz założysz temat o mnie?? Autorka wyraźnie zapytała o imię-szuka inspiracji a nie zakładała tematu po to żebyś mogła krytykować...

Eryk to ladne imię, międzynarodowe :) ale szukam czegos bez r, bo w nazwisku mam literę r i jest dosc trudne do wymówienia, i bedny dzieciaczek bedzie i imie i nazwisko kaleczył :) az się nie nauczy. Myślę dalej o adamie, Damianie i jeszcze mąż ma na oku Jan-ale mi jan się źle kojarzy ;)

Gość Adam to piekne imie
i dla chlopca - Adas, Adasko, Adamko i dla mezczyzny. Takie cieple, meskie, przytulasne. Sliczne.

mnie jeszcze bardzo podoba się Wiktor dla dorosłego faceta i Wiktorek dla małego :) ale wiem że szukasz czegoś bez r :)

no ten adaś mi po głowie chodzi, i chyba nie jest teraz w top 10 ;) ale Damian też mi sie podoba, takie łagodne :P

Gość fsafsa
ja mam chlopa adama, o cholera fajne imie

Gość fsafsa
przypomnialo mi sie jak ktos kiedys napisal: ariel,gabryjel to imiona pxxxxskie