Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska12345

Problem z włosami i skóra głowy. Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość laska12345

Od jakis 2 tygodni mam pewnien problem z włosami,mianowicie,zaraz po umyciu włosy przy nasadzie głwy sa tłuste,a jak wyschna to wygldaja jak bym ich bardzo długo nie myła,nawet gdy uzywam suszarki to mam ten sam problem,włosy sa tłuste i sztywne. Nie mam stałego szamponu,ktorego uzywam regularnie,jak skonczy mi sie jeden to kupuje inny,uzywam tez odzywek ale nakładam je od połowy włosów,nie od nasady. Raz w tygodniu tez nakładam na całosc włosow żółtko z gliceryna. Do spłukania włosow uzywam dosc cieplej wody. Co moze byc problemem???

widocznie wjakis sposob przesuszylas wlosy i teraz to naturalny system obronny wlosow, dlatego sie natluszczaja, szczeglnie ,ze to tylko przy skorze.....sprobuj przez jakis czas nie suszyc suszarka i poszukaj dobrego szmponu, i nie zmieniaj tak czesto.....

Gość laska12345
dziekuje za ta stronke bardzo przydatna :)

Gość gość
Zapraszamy na Dzień otwarty z TRYCHOLOGIEM i bezpłatne badanie skóry głowy za pomocą mikrokamery. !!! Jeżeli macie problemy ze stanem skóry głowy, swędzeniem, łuszczeniem, łupieżem, przerzedzeniem włosów to idealna okazja by rozpocząć nierówną walkę z dyskomfortem!! Pani Trycholog doradzi, udzieli bezpłatnie konsultacji!! www.facebook.com/events/350500208386194/ Instytut Piękna, Al. Krakowska 61 CH REAL Warszawa tel. 22 609 21 19