Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WykladamKawkeNaŁawkee

Oto zdjęcie typowej Polki :)

Polecane posty

Małe uste, ale za to wielki nos :D Brwi narysowane kredką i ciemne wlosy oczywiście farbowane na których za miesiąc bedzie widać bury odrost. Blada cera,tandetny makijaż i szaroniebieskie oczka :D http://3.bp.blogspot.com/-AK6zroDT_Zc/Tx7G3KlYoOI/AAAAAAAABv4/hkb08aO2rgE/s400/Marta+farba.JPG A to kobieta o pięknej urodzie i twarzy, naturalnie ciemnych i wyrazistych rysach twarzy. Może 1% Polek może poszczycić się akim wyglądem. http://www.gophoto.it/view.php?i=http://img.interia.pl/facet/nimg/a/3/Monica_Cruz_3961205.jpg#.UPFPpazlZLk Także błagam, gdy słysze że Polka mówi że ma "latynoską urode" to aż brzuch mnie boli ze śmiechu :D:D To jest latynoska uroda? http://4.bp.blogspot.com/-1ANzt2Cn-NA/T3dpxPI63hI/AAAAAAAACGY/3Qo6creJBcg/s1600/DSC01327.JPG hahahaha........

a oto typowy polak: http://demotywatory.pl/2787381/Poznasz-Polaka-na-koncu-swiata albo zapadnięta klata albo wielki brzuchol, tępe spojrzenie błagające o rozum, pszenno buraczany ryj i włosy i oczywiście strój rozpoznawalny na całym świecie. Facetów o takim wyglądzie w Polsce jest może jeden promil: http://whoyouis.blogspot.com/2011/05/who-is-olivier-martinez.html

no jak to gdzie? Tu nie raz słyszałam takie brednie m.in :D mysla ze jak maja PIWNE (a nie czarne czy ciemnobrazowe) oczy i zafarbuja sie na tandetną czerń i pojda 10 razy na solarium to bedą miec "latynoską urode" hahahaha :D

Gość ewakakaka
racja...

Gość a ja mam ochote na
zgadzam sie z przedmowczynia! faceci wymagaja od nas nie wiadomo jakich cudow wiankow a sami wygladaja tak, ze az rzygac sie chce. Smierdza, nie potrafia sie ubrac, uzywaja tanich "perfumow" z rynku plus oczywiscie metka adidas i nike. Faceci nie potrafia sie ubrac, czasami az mnie trzesie jak widze takiego wydziaranego lysego "maczo" w dresie w lakierkach :O

Gość marta ___
Autorze/Autorko dawaj swoją fotę i pokaż nam jak powiniem wyglądać wzorcowy model Polaka/ Polki :D

Gość a ja mam ochote na
zgadzam sie z przedmowczynia! faceci wymagaja od nas nie wiadomo jakich cudow wiankow a sami wygladaja tak, ze az rzygac sie chce. Smierdza, nie potrafia sie ubrac, uzywaja tanich "perfumow" z rynku plus oczywiscie metka adidas i nike. Faceci nie potrafia sie ubrac, czasami az mnie trzesie jak widze takiego wydziaranego lysego "maczo" w dresie w lakierkach :O

Gość kiuygfdsdfghj
Zgadzam się z autorem oraz marlrną, :p

Gość patrzac na te zdjecia
i majac w pamieci swoj obraz uwazam siebie za pieknosc :classic_cool:

Jestem KOBIETĄ. Zdjecia tu swojego nie dam bo nie chce sie ujawniac :P ale moge sie opisac. Mam naturalne włosy koloru orzechowego brązu. Nigdy nie farbowałam, no moze kiedys za dzieciaka raz mamie podkradlam troche farby blond na jedno pasemko :D Oczy mam piwne praktycznie identyczne jak kolor wlosow. Brwi ciut ciemniejsze lekko wyregulowane. Mały nos, równe raczej wydatne usta. Skóra średniego odcienia ani blada ani opalona (chyba ze lekko w lecie). Tyle :P

Gość a ja mam ochote na
ej ty wykladam kawe....Jestes moim sobowtorem :D :D :D

Gość pijany kjójićek
Mi wszyscy mowia ze mam urode Hiszpanki,Wloszki albo Francuzki i wiem ze jestem wyjatkowo piekna :)

Gość chełm1
Polki nie maja urody latynoamerykanskiej, latynoamerykanki sa najpiekniejsze na swiecie

ja cały czas słysze czy jestem polką i czy to sztuczne zęby:p podobno przypominam typowa hiszpankę czy portugalke wlosy ciemny brąz tez nie farbuje też śmiać mi się chce z tych naszych ''latynosek'' co jarają sie w solarium farbują na czerń a brwi malują czarną kredką typowa latynoska ma ciemnobrązowe włosy a nie tandetną jak na ulicach czerń:classic_cool:

Gość Agresywna Kafeterianka
tutaj są same hiszpanki, włoszki i francuzki :D

Gość mxman
typowa uroda latynoska to nie jest uroda hiszpanek, tylko latynoamerykanek z Ameryki Łacińskiej

Gość mxman
typowa uroda latynoska to nie jest uroda hiszpanek, tylko latynoamerykanek z Ameryki Łacińskiej , latynoamerykanki sa piekne, hiszpanki niebardzo

Gość Agresywna Kafeterianka
zasysam z połykiem po same pomidory:classic_cool:

Gość gffqerff
a po co udawac kogos kim sie nie jest? ja jestem polką, mam slowianską urodę, i nie widzę sensu zmieniania się w sztuczną latynoskę. szare oczy , blada cera i ciemne blond wlosy mają swoj urok. i tak najwiecej na swiecie jest ciemnowlosych i ciemnookich kobiet o ciemnej karnacji, wiec uroda slowiańska jest w pewnym sensie wyjątkowa, delikatna i jesli kobieta jest zadbana to przeciez tez wyglada ladnie. przypomnialo mi sie powiedzenie, ze grusza powinna byc gruszką a jabłko jabłkiem , bo z gruszki jablka nigdy nie zrobisz, nawet jesli są podobne ;p

Gość naturrralna
w takim razie ja zaliczam sie do tego 1% bo mam naturalnie brazowe wlosy i oczy brazowe prawie czarne i jestem mega zadowolona z tego, takze wlosow nie zamierzam farbowac na jakis tandetny blond nigdy w zyciu! pozdro :)

Gość juhuhahaha
Kleopatra zapewne nazywa sie Claudia ;)

Gość jamamciemnakarnacje
ja mam ciemna karnacje akurat. w lecie na wakacjach w tunezji po opaleniu nie udbiegan kolorem skory od tubylcow. zawsze wolalam miec jasniejsza cere, bardziej slowianska. dlatego teraz sue lekko wybielam krenami zlyszczajacymi.

Gość marek przystojniak ;)
brązowe oczy to najgorszy kolor u kobiety, bleeeeeeeeeeee

Gość naturrralna
wykladam kawke...... -> jestes podobna do mnie z wygladu z tego co piszesz :)

Gość naturrralna
a marek to najbrzydzsze imie meske, bleeeeeeeeeeeee zaraz przychodzi mi na mysl 50-latek z miesniem piwnym

Gość xxxxyyyyyyyyyy
racja , nie ma to jak niebieskooka kobietka :)

Gość naturrralna
a marek to najbrzydzsze imie meske, bleeeeeeeeee przywodzi mi na mysl 50-latka z miesniem piwnym siedzacego przed tv