Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hjfnjfbfjbf

Kiedy minie ta głupia moda ?

Polecane posty

Gość Hjfnjfbfjbf

Na spodnie rurki . Jestem kobieta i nie mam juz siły chodzic w tych obcisłych , niewygodnych spodniach . A dostanie jeansow o innym kroju obecnie graniczy z cudem .

Z tego co wiem to takie domy mody jak Ralph Lauren nie ograniczają się tylko do rurek. No ale jak kupuje się w sklepach nastawionych na typowo konformistyczne gusta to co się dziwisz? Masz lumpy i allegro jest tam duży wybór bardzo dobrych rzeczy.

Gość Hjhjhjhjhjhjh
Lampy i allegro odpadają , nie ma możliwości przymierzenia . Po ralpha laurena nie będę latać do Londynu , bo im jestem starsza tym uwielbiam sobie upraszczac zycie . Tak chętnie poszlabym do zwykłej sieciowki i kupiła normalne spodnie , ktore nie są zwęzane .

A ja bardzo lubię i mam nadzieje że nigdy nie minie :) do glanów nie ma lepszych spodni :) Ale jesli ktos nie lubi powinien nosić takie jaki mu sie podobają, niezależnie od mody...ja nie zrezygnuję z rurek tylko dlatego że moda minie

Gość Hjhjhjhjhjhjh
Nie noszę glanow , ja z tych bardziej kobiecych.

Gość actoiirii
syn fubu Co ty pierdolisz idioto. To jest "dom mody"jak każdy inny. Walą to co się sprzedaje i to co nęci klienta.Wsio.

Gość rthrthr
słucham? Jak nie ma dżinsów?? Wszędzie są proste modele. Rurki sa świetne, wygodne i ładnie się komponują z innymi rzeczami. Ale najlepiej wyglądają na długich i szczupłych nogach, pewnie stąd ta wersja

Gość wsiowababa
Big star:)

Gość wsiowababa
niestety rurki są nie dla wszystkich kobiet...ja lubię rozszerzane od kolan. Ostatnio kupiłam sobie właśnie takie ciemnie w big starze .

Gość Omegatop
Moda na rurki nie jest wcale zła.Choć nie jest i nie może być moim zdaniem dedykowana wszystkim klientom z uwagi na określony typ urody i budowę ciała. Rynek bazuje w tym wypadku na podatności klientów na reklamę. Ta zaś powinna,moim zdaniem,kształtować gusta różnorodnie a nie na "jedno kopyto".Problem polega na tym iż na linii producent-odbiorca staje w dzisiejszych czasach coraz więcej niedouków,kretynów bez zaplecza w postaci kreatywności a także ludzi którzy pojawili się w sferze tych interesów zupełnym przypadkiem. Rynek ma "złych" doradców i stąd mamy to co mamy. Ostatecznie rozejrzyj się za spodniami o tym fasonie a wykonanymi z tkaniny "stretch".W takich z pewnością nie będziesz narzekać na brak wygody.Pozatym są rurki i rurki.Niektore spodnie wyglądają jak kalesony,pończochy lub legginsy.Sa też spodnie których materiał i krój pozwala na to by mówić o przyzwoitym okryciu.

Gość Hjhjhjhjhjhjh
Ludziska , jestem wysoka , szczupła , nogi mam długie .w rurkach wyglądam ponoć sexownie , ale ich nie cierpię , przez to uczucie ucisku ud i łydek . Figura nie ma tu nic dorzeczy . Po prostu ich nie lubię , są dla mnie niewygodne . Gdzie nie wejdę to wszędzie rurki .

Niech nie mija :) Dziewczyny szczególnie te zgrabne i szczuplutkie fajnie wyglądają w rurkach jest na co popatrzeć także o mnie za mnie ta moda może wiecznie trwać :D

Gość gość
Inne jeansy wyglada obrzydliwie na nodze Spodnie wyglada dobrze tylko na bardzo szczuplych osobach Ja nie mam ani jednej pary hahha