Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anusiak305

Pomocy!!

Polecane posty

Kochałam się z parterem z zabezpieczeniem i dodatkowo przerywany, nic się nie stało.Kilka dni później, zauważyłam śluz lepki, elastyczny, przejrzysty-czyli owulacja. Ostatnio kochałam się z nim,dzień po owulacji(wyszło spontanicznie) Też stosunek przerywany, zabezpieczenie, nic nie pękło. Lecz dziś partner przyznał się, ze jak zakładał to coś się stało, a mianowicie chodzi o to ze nie ta strona chciał założyć, nie było śluzu jak dotknął i skorka nie była ściągnięta i później poprawił , założyłem odpowiednio i dopiero ściągnął skórkę. Zaobserwowałam suchość w pochwie(tak jak po owulacji). Czy mogę być w ciąży?

To erotyczny, tu ma być pikantnie :P Zdaję sobie z tego sprawę że naprawdę mało jest miejsc gdzie o sprawach i problemach seksualnych się dyskutuje na poważnie i nie masz się gdzie wypisać, ale Twój problem nie zostanie rozwiązany w tym miejscu. Można zaryzykować, jak właśnie Ty to zrobiłaś, ale nie spodziewaj się jakiejś sensownej odpowiedzi, która nie od razu rozwiąże problem, ale da namiastkę że jest poważny.