Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dancingqueen

Czy jesli facet naprawde sie zakocha, to

Polecane posty

Gość dancingqueen

zerwie zareczyny, czy mimo wszystko wezmie slub z obowiazku?

Gość kejranajtli
Mówisz o sytuacji, że kocha narzeczoną i zakochał się jednocześnie (?) w Tobie?

Gość dancingqueen
kejranajtli, tak... chociaz watpie, zeby to bylo zakochanie i nie bylo miedzy nami seksu, jakby ktos sie pytal ;)

Gość kejranajtli
dancing: jak mogłaś dopuścić do tego? nie wiedziałaś, że on zaręczony? dałaś mu jakieś zielone światło? jeśli tak, nie popieram czegoś takiego, choć tak, tak każdy walczy o swoję szczęście

Gość dancingqueen
Sam sobie do tego dopuscil, ja go traktowalam jak kolege, on zaczal sie ze mna kontaktowac, myslalam ze to po kolezensku, ale z czasem te teksty byly bardziej smiale. Wiec w koncu mu powiedzialam zeby przestal bo wlasnei jest zareczony. A on dalej swoje, po moim 6tym protescie dal spokoj. teraz udaje ze mnie nie zna jakby chcial mnie ukarac - ukarac za to, ze bylam mila i postawilam sprawe jasno. Ale ... zastanawiam sie, czy jakby rzeczywiscie go trafilo porzadnie, to by nie gadal a cos zrobil.

Gość dancingqueen
Sam sobie do tego dopuscil, ja go traktowalam jak kolege, on zaczal sie ze mna kontaktowac, myslalam ze to po kolezensku, ale z czasem te teksty byly bardziej smiale. Wiec w koncu mu powiedzialam zeby przestal bo wlasnei jest zareczony. A on dalej swoje, po moim 6tym protescie dal spokoj. teraz udaje ze mnie nie zna jakby chcial mnie ukarac - ukarac za to, ze bylam mila i postawilam sprawe jasno. Ale ... zastanawiam sie, czy jakby rzeczywiscie go trafilo porzadnie, to by nie gadal a cos zrobil.

Gość kejranajtli
dobrze zrobiłaś. A on to jakiś dupek. Pewnie chciał jeszcze spróbować seksu przed ślubem z inną ;)

Gość dancingqueen
kejranajtli, no wlasnie tak sobie pomyslalam, ze on sie cieszyl, ze naiwna znalazl. Fakt ze jest przystojny i go lubilam (czas przeszly) i dlatego sie zastanawiam nad pytaniem w temacie. Mowil ze sie oswiadczyl, ze bo czul naciski i ze sie boi tego (pewnie klamal).

Gość kejranajtli
Podoba mi się, że masz głowe na karku i byle jaki bajer na Ciebie nie działa :) Tak powinno być. Jasne, facet chciał zamoczyć , skorzystac bez seksu bez zobowiązań, a potem Ci powie -mała, nic nie obiecywałem, wiedizałaś, że biorę ślub!!! Spuścić takich w kiblu!!! :classic_cool: Piąteczka dancing 🖐️ :)

Gość piękna pani o szarych oczach
nie dałaś się nabrać na tanią bajerkę, więc się chłopak obraził. typowe. już pewnie szuka innej chętnej, byle przed ślubem zdążyć :P

Gość dancingqueen
"a potem Ci powie -mała, nic nie obiecywałem, wiedizałaś, że biorę ślub!!!" o tak.. wlasnie ten tekst mialam w glowie, niektorzy faceci to maja w slowniku, po nim bym sie mogla tego spodziewac! skoro nie uszanowal tego, ze poprosilam o zaniechanie kontaktu, to wnioskuje, ze byl niezlym egoista. A teraz udaje, ze jestem powietrzem :D dobrze ze nie gra pokrzywdzonego, chociaz takie teksty tez mi sprzedawal. No to potwierdzilam to co myslalam ;)

Gość okpkotkkpot
heh, mam podobnie... tzn koleś ma narzeczoną, a lubimy się, dobrze się dogadujemy jest miło itd. aż jak zaczęliśmy ze sobą gadać odważniej i podszedł temat seksu. nie powiem, pociąga mnie strasznie i zawsze było między nami pożądanie ale no... broniłam się 6 miesięcy i nie wiem czy jeszcze dam rade się ciągle bronić... tez sie zastanawiałam ze moze jej nie kocha?

Gość a piąteczka
a ja z wielu przyczyn (nie bede sie rozpisywac) przespalam sie z facetem bez zobowiązan, ktory ma kogos Teraz bym tego nei zrobila, ale w tamtym czasie .... npo to byl zly okres w moim zyciu No i potem miedzy czasie sie polubilismy, ale juz tak kumpelsko - wspolne zainteresowania, zarty itd I teraz on nalega na kontakt, nalegal na seks odmowilam, myslalam, ze da sobie spokoj :D nie ma ruchania nie ma sensu sie kolegowac Ale on i tak utrzymuje kontakt i tak juz pol roku, lubimy sie coraz bardziej Tylko nie wiem po co on to robi Ma zwiazek to powinien zakonczyc znajomosc, o seksie juz nie wspomina od dawna Postanowilam sie odciac (mimo ze dobry kolega z niego) wlasnie dlatego, ze ma kobiete I dziwi mnie, ze to ja za niego musze dbac o jego zwiazek :D

Gość dancingqueen
" byle przed ślubem zdążyć " :D:D:D:D rozbawilo mnie to strasznie :D

Gość kejranajtli
Nie badź naiwna i bierz przykład koleżanki- Autorki tematu :) To mądra dziewczyna :)

Gość dancingqueen
a piąteczka, no ja tez pelnilam role ksiedza i mu tlumaczylam. no i to trwalo ok pol roku, bo nie odpuszczal. Myslalam, ze sie zachowa na poziomie, ale nie, teraz uwazam, ze jest dziwna atmosfera w naszej grupie znajomych, ale trudno. Widzialam, ze on nic nie zamierza zrobic a takie pisanie glupot i jakies flirty do jego slubu (albo i po) bylyby dla mnie krzywdzace. Moze jestem sama bez faceta i nie biore slubu, ale uczucia mam :P a faceci mam wrazenie, ze mysla, ze jak panna jest sama to nie ma uczuc i tylko czeka na takich jak oni.

Gość dancingqueen
dfs

Gość dancingqueen
okpkotkkpot, mnie wlasnie zawsze zastanawia, czy faceci sa tacy ubezwlasnowolnieni, na jakis sie kreuja. 2 lata temu mialam kolege, ktory od razu zaczal do mnie pisac o seksie plus teksty , ze z jego dziewczyna nie maja o czym rozmawiac, nie ma miedzy nimi pasji itd . I co? sa dalej ze soba 10 rok juz :D Watpie , zeby byl z nia dla samego seksu i obiadow. Koles mial wtedy 26 lat i spokojnie znalazlby kogos innego.

Gość a piąteczka
ja juz swojemu tluamczylam, ze lepiej zerwac znajomosc A on - nie i nie Pytam dlaczego - bo nie Powiedzialam mu, ze ja sobie chce ulozyc zycie itd A on, ze jest moim przyajcielem, ze chce dla mnie dobrze i ze sie martwi itd O jego kobiecie nie rozmawiam, nie poruszam tego tematu. Z nim rozmawiam o roznych sprawach, sporcie, polityce, itd Ostatnio polecalam mu leki, bo sie pochorowal i dzwonil sie pytac co kupic Ale widze, ze za duzo tego kontaktu i za czesto idiota naraza swoj zwiazek A ja mam poczucie, ze powinnam za niego podjac decyzje i naprawic jego bledy

Gość dancingqueen
A tak ten "moj" tez sie o mnie "martwil" i mi dobrze zyczyl ;) Do tego mowil ze nie wie co sie z nim dzieje ale ze nie chce narzeczonej skrzywdzic. Myslalam, ze faceci sa konkretni a nie tacy rozpaprani ;) Ja zablokowalam drogi kontaktu i juz. I tak uwazam, ze to jego malzenstwo to bedzie porazka.

Gość okpkotkkpot
No ja własnie zaczełam coś ostatnio temat o jego narzeczonej, że takie rzeczy powinien jej mówic itp, on zawsze jakoś unikał konkretnej odpowiedzi, a jak mu powiedziałam że seks raczej nie bo mi sumienie nie pozwala to powiedział że przeciez nie chce mnie do niczego zmuszac i że to musi byc moja decyzja... ech , cięzko, dlaczego fajni faceci sa zawsze zajeci? tzn nie wiem czemu chcialby ja zdradzic ale mam zamiar z nim o tym pogadac, wkoncu gadamy szczerze, ale jest i przystojny i miły i zabawny i w ogole...

Gość a piąteczka
no ja calkiem nie zablokuje, bo od tego roku nasze firmy zaczey wspolpracowac i ja mam miec kontakt biznesowy wlasnie z nim :) Ale praca to praca Jak nie bedzie chcial odpuscic znajomosci ze mna to juz mam sposob na niego :D powiem, ze sie zakochalam i chce z nim byc :D Zakladam, ze uciekajac zgubi buty :D

Gość dancingqueen
a piąteczka, ja bym tak nie powiedziala, bo nie lubie jak facet ma satysfakcje. Co innego 'schowac dume w buty' jak widac, ze warto. Ale u mnie nie bylo tego widac, po prostu mu sie nudzilo i szukal urozmaicenia nawet w zwyklej rozmowie.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
hmm...nie zawsze jest tak, że chodzi tylko o seks z inna a potem bye bye - mj miał narzeczoną jak mnie poznał, też nie dawałam mu szans powiedziaąłm jasno że jeżeli ma narzeczoną to nic z tego i możemy się tylko kumplować. Po pół roku z nią zerwał ale dalej go nie chciałam chociaz mi się podobał - powiedziaąłm mu że powinien wszystko przemyśleć i dac sobie czas po 3 miesiącach od zerwania z nią on dalej za mną łaził i powiedział mi że mogę gadac co chcę i się bronić ale on i tak do niej już nie wróci bo mnie kocha od pierwszej chwili w której mnie zobaczył i jak z nim nie będe to najwyżej będzie sam do konca życia (haha dokładnei tak to ujął). Jesteśmy razem już 8 lat i widocznie tak miało być - wiem że to ten jedyny i sama też codziennie od niego to slyszę:) Na prawdziwą miłość nie ma jak widac siły, ale radzę nic nie robić bo może rzeczywiście to być tani bajerant chociaz jak widać nie zawsze tak jest :)

Gość dancingqueen
monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa, ciekawa historia ;) Ale takie cos to rozumiem, chcial Ciebie, to zerwal, a nie z jedna byl, druga bajerowal i tkwil w takim zawieszeniu. Ten ode mnie nie mowil ze mnie kocha ani nic,wiec nie mialam podstaw sadzic, ze mysli o mnie powaznie. Poza tym skoro widzialam, ze przez taki kontakt bede sie na niego napalac, to wolalam to zakonczyc.

Gość monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa
no wiesz, ale moj też na początku był z jedną a mnie bajerował i dlatego nic nie chciałam, ale chłopak tak się zabujał, że na szczęście potrafił wybrać i coś postanowić...więc poczekaj, nic nie rób nie zamykaj się na nowe znajomosci a co się wydarzy to czas pokaże :)

Gość dancingqueen
monisssssssiiiiiiiiiiaaaaa, ale on powiedzial, ze nie zakonczy tego zwiazku, bo ja skrzywdzi , wiec mialam sie zadowolic samym gadaniem? Raczej nie...