Anusiak305 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Kochałam się z parterem z zabezpieczeniem i dodatkowo przerywany, nic się nie stało.Kilka dni później, zauważyłam śluz lepki, elastyczny, przejrzysty-czyli owulacja. Ostatnio kochałam się z nim,dzień po owulacji(wyszło spontanicznie) Też stosunek przerywany, zabezpieczenie, nic nie pękło. Lecz dziś partner przyznał się, ze jak zakładał to coś się stało, a mianowicie chodzi o to ze nie ta strona chciał założyć, nie było śluzu jak dotknął i skorka nie była ściągnięta i później poprawił , założyłem odpowiednio i dopiero ściągnął skórkę. Zaobserwowałam suchość w pochwie(tak jak po owulacji). Czy mogę być w ciąży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szef. Napisano Styczeń 12, 2013 tak. już w piątym miesiącu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Isi Napisano Styczeń 12, 2013 gratuluje wyczerpującego opisu.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anusiak305 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Dziękuję, za bardzo pomoc. Człowiek pyta się poważnie,bo się martwi.. a dostaje odpowiedzi, z których widać, ze ludzie sie smieją z problemu... Chodzi o to, ze nie jestem pewna, czy jak dotknął nie było śluzu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vann zann Napisano Styczeń 12, 2013 gdyby był obrzezany to musiałby ściągać skórki. wg mnie jest to kluczowy problem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach