lornetka 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Jak w temacie. @ powinna się pojawić jakieś 6 dni temu ale jak narazie nic. Już mam schizy i nerwowo nie wytrzymam. Kochaliśmy się z chłopakiem z prezerwatywą, chwile zdarzyło się bez ale dosłownie na chwile nawet nie miał wytrysku. Fakt, że ostatnio mam dużo stresu do tego dochodzi długotrwałe przeziębienie +antybiotyki. Czy mam się czegoś obawiać? Wiem, głupie pytanie ale muszę gdzieś wyrzucić swoje emocje.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Dodam że antybiotyk to Duomox który zażywałam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dwcale nie praswdaaaa Napisano Styczeń 12, 2013 zrób test tu nie ma wrózek i nikt nie powie czemu ci sie spoznia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnawdowa159 0 Napisano Styczeń 12, 2013 dała bym wszystko by to mi się spózniał :) i zebym zobaczyła te dwie kreseczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhfjyhjyyhjghjg Napisano Styczeń 12, 2013 zrob test i po strachu, ostatnio tez mialam takie schizy, zrobilam test, bo z nerwow juz nie wyrabialm, 1 krska, stres mi przeszed a na 2 dzien byl okres. A jak jestes w ciazy to i tak juz na to nic nie poradzic. A i okres moze sie spoznic przez chorobe, jezeli mowisz ze jest male prawdpodobienstwo ciazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Styczeń 12, 2013 chyba się zbliża...OBY!...mam plamienie (leko czerwonawe). Zapewne rano sie wszystko wyjaśni.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lornetka 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Właśnie mam plamienie(lekko czerwonawe) mam nadzieje że wszystko będzie OK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdhfjyhjyyhjghjg Napisano Styczeń 12, 2013 na pewno:D nastepnym razem zawsze sie zabezpieczaj, oszczedzisz sobie nerwow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach