Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie moge w to uwierzyc

jak to mozliwe?

Polecane posty

dlaczego po tylu latach zwiazku powiedziales ze to koniec, ze nie kochasz tylko dlatego ze poznales ja. a ty podla zdziro mimo ze wiedzialas ze on jest zajety nie powstrzymalas sie zeby go nie zbajerowac.nienawidze cie!

Gość czarny mesio
do kogokolwiek nie piszesz pamietaj ze nienawisc zawsze odwraca swe oszcze w kierunku tego kto sie nia kieruje

Gość Nota Korygująca Pisownię
Ostrze, mesiu, OSTRZE. Poza tym popieram w całej rozciągłości - nie warto zatruwać swego życia negatywnymi emocjami.

do niej. zabrala mi osobe, ktora kochalam, z ktora spedzilam najpiekniejsze lata mojego zycia, ot tak. od tego czasu i tak juz stracilam siebie a oni zbudowali swoje szczescie na moim

Gość jedyne co możesz teraz
zrobić to starać się budować swoje życie, by być szczęśliwsza niż kiedykolwiek, na przekór wszystkim!

Gość Cruel Love
to przykre :( nawet jakbym umierala z milosci, nie moglabym odebrac innej mezczyzny

Gość Rycerz001
100 lat temu byly dwie firmy jedna sie nazywala ZAUFANIE a druga WIERNOSC. Niestety interes szybko upadl bo wyrosla im dosc agresywna konkurencja, ktora sprzedawala latwe szybkie i dajace duzo wiecej przyjemnosc dla protych ludzi produkty. mowa o ZDRADZIE i BRAKU ZASAD. Niestety takie czasy, wiem, ze CIe to nie pocieszy ale powiem Ci , ze sa siebie warci, tacy ludzie bez zasad nigdy nie beda szczesliwi, i predzej czy ozniej ich spotka to samo a moze cos gorszego. Ni byl Ciebie wart. POnzasz kogos 1000 razy lepszego kogos z kim bedziesz bardzo szczeliwa. Terazmalo kto pracuje nad zwiazkiem i wlaczy, akzdy wybier najlatwiejsza droge bo cipki/penisa bo na pewno nie serca. 3maj sie. pozdrawiam (ktos w podobniej sytuacji :))

Cruel Love szanuje takie dziewczyny :) dziekuje za zrozumienie :) :(