Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guuucciiiiaa

co o tym myślicie?

Polecane posty

Gość Bądź sobą
dobre xD

Gość logic is for pussies
na łeb spadła XD

Gość nie podoba mi sie
może sie komus przydać. Moja babcia ma małe prosiaczki i im daje takie kaszki przeterminowane i mleko modyfikowane przeterminowane wiec to wcale nie ejst takie głupie całkiem. Wiadomo ze nie dla ludzi ale dla kota czy innego zwierzaka czemu nie? A co myślisz o tym ze niektózy wyjadają resztki ze śmietnika? Tacy emeryci? Sama byłam swiadkiem jak pani wyjęła ze śmeitnika resztki papryki konserwowej w słoiku i starą bułkę w folii powąchała i schowała do siatki a potem się chwaliła kolezance że będzie na kolacje miała. I to nie zadna alkoholiczka czy lumpiara zwyczajna stara babuleńka. Penwie ma z 500 zł emerytury musi czynsz zapłącić, leki kupić i na jedzenie już nie ma. Takie czasy to śmieszne nie jest tylko straszne!

Gość tralalalallalalal
Trzeba tej głupiej babie jakiegoś ładnego smsa wysłać haha:D Może rozum jej wróci:)

Gość logic is for pussies
babcia z małą emeryturą raczej nie ma internetu, więc jej ogłoszenie nie trafia do grupy docelowej ;) postawiłaby pod śmietnikiem, ktoś by sobie wziął, a tak idiotkę z siebie robi na cały świat