Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katusiaoli

ciuszki dla dziewczynki i dla mamy

Polecane posty

Gość Żartujesz? Tu zaraz powiedzą
że to wszystko warte 50 złotych :D

Gość jdhhdhd
Taki sweterek (ten różowy) to ja na wyprzedaży (w H&M) ostatnio kupiłam za 3 Euro a to wychodzi jakieś 12 złotych i sweterek nowy!

Gość Ja też mam taki sweterek
nówkę z h&m tyle że mocny , ciemny róż i zapłaciłam za niego w zeszłym roku po sezonie 5 euro. Dlaczego tak dużo za to chcesz? Nie macie w Pl wyprzedaży? W końcu h&m to nic markowego.

Gość kayaleia
Jak się sprzedaje zimowe rzeczy to po cenie wyprzedaży sklepowej bo z tego ci widzę to po tej samej cenie albo niższej dostanę nówki w oryginalnych sklepach (mówię o zimowych rzeczach) a te nawet nie są z tego sezonu.

Gość blonaopona
faktycznie troche drogo...

Gość djjdjdhjd
Rzeczy wyglądają na sprane i wymięte (kolory wyblaknięte). Wydaje mi się że za drogo za pojędyncze rzeczy. Jedynie ten pajac zimowy z misiem wygląda w porządku ale reszta to na szmaty do podłogi (nie lubię jak ktoś chce zarobić na nic nie wartych rzeczach). Tu kiedyś laska z zagranicy wystawiła ok 30 sztuk naprawdę rewelacyjnych rzeczy (komplety) za 200 zł i babska tu powiedziały że za dużo i że szmaty sprzedaje a ciuszki były bardzo gustowne i ładne więc nie ma porównania do tego co ty tutaj chcesz wcisnąć.