Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Admin zabrania mi pić!

Polecane posty

No dobra to po prostu oddaj się w ręce Foxy :D Strasznie dużo z tym zachodu, żeby się facet rozebrał :D a mówią, że zawsze są chętni do ściągania portek ;)

Żeby pasowac do klimatu solenizanta, przyodzialabym się jakos pod deseń tancerek brzucha :)

Jakiego zachodu? W tej chwili, to ja nawet nie muszę się rozbierać. Nie mam z czego;)

Kurczę, sam już widziałem strój takiej tanceki - Foxy wpadaj natychmiast:)

Cieplutko mam w aż boję się, że mi go rozsadzi z gorąca (chociaż w sumie nie wiem, czy to z gorąca;)

Juz chciałam sie ubierac/rozbierać ale okazało się, że szofer spożył wiecej puszczeczek, niz ja... no nic, mam rok czasu na to, żeby poćwiczyc potrząsanie biustem i biodrami, na nastepne urodziny wyskoczę z tortu i zatrzęsę czym sie da :)

Ja wiem, czy głupio, sikać bym nie musiał chodzić;) No Foxy, nie daj się prosić - zapewnię i opłacę Ci transport. Chcę oglądać te wstrząsające trzęsienie czym się da;)

Na razie całkiem nieźle wychodzi mi z tyłkiem, poćwicze jeszcze trzęsienie cyckami i brzuchem i za rok zrobię furorę na twoich urodzinach ;)

Zanosi się na prawdziwe trzęsienie ziemi, ale nie będziesz musiała tak długo czekać, bo za około 2 tygodnie mam imieniny;) A masz czym trząść?;)

Echhh i dziś lipa z oglądania przedstawienia... za to na za 2 tygodnie bilety w 1 rzędzie rezerwuje :D No chyba, że się inna Pani skusi na naszego jubilata :D

Nie klękają, bo trudno się klęka z zapartym tchem;) Czyli skończy się jak zawsze - rozbudzonymi nadziejami;)

Nie klękają, bo trudno się klęka z zapartym tchem:) Czyli skończy się jak zawsze - rozbudzonymi nadziejami;)

brahmin "Ja wiem, czy głupio, sikać bym nie musiał chodzić " Musiałbyś chodzić... jedyna różnica to taka tylko, że chyba sikałbyś na siedząco ;) Może i to wygodnie by było... ale więcej z tego złego niż dobrego więc mimo wszystko nie eksploduj :)

U mnie nietrudno o eksplozję, i obawiam się, że podczas tego striptizu, mogłoby się coś takiego zdarzyć;)

1. Ja bym nie zdążyła dojechać zanim by się urodziny nie skończyły ;) 2. Stroju tak pięknego jak Ty nie mam ;) 3. Mogłabym tylko filmować :D swojego wizerunku w necie nie publikuje :) Poza tym... ja za zdrowie brahmina i moich wykładowców już wychyliłam :D

Już rozwiewam wątpliwości: 1. Te urodziny potrwają wiele dni 2. strój Ci nie będzie potrzebny - co więcej jego brak będzie dodatkowym atutem 3. Film będzie do mojej wyłącznej dyspozycji;)

Chwila, chwila, to Ty Brahmin miałes robic striptiz, ja miałam jedynie pomóc z guziczkiem :) Żeby było milej to ubrałabym sie stosownie do okazji... ale to Ty masz być gwiazdą show :)

A że się już wydałeś z tym, żeś nagi to nawet guzika nie trzeba odpinać... sam sobie poradzisz trzymając kamerę :D :D :D

Ale moja gwiazda przy Tobie nie da rady błyszczeć, więc co ja mogę począć;) Jasne, że sobie poradzę i dostęp do kamerki również mam, więc problemu nie ma, ale nikt mnie nie chce oglądać;)

O ile sobie przypominam, to od co najmniej 20 postów wyłazimy ze skóry, żeby Cie rozebrać :)