Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Admin zabrania mi pić!

Polecane posty

Nie więcej chyba już nic, poza tym po tej myśli o kręceniu cyckami i tyłkiem jest w pozycji uniemożliwiającej obijanie;)

No proszę, "lubię kiedy " wyrasta na prawdziwą wodzirejkę . Głupkowata, ale energii każdy by Jej pozazdrościł. Ktoś a' la "Wronełe"

Na południe? Brzmi kusząco, bo lubię gorące klimaty:) Ale szczerze mówiąc moja władza nad grotem jest mocno ograniczona;)

Swoją drogą te dość przeciętnej urody niewiasty ratują Ci życie. Gdyby nie ich interwencja już dawno byś się stoczył i wdychał opary z kadzidełek.

Ja miałem okazję zobaczyć urodę kilku niewiast stąd i ze zdziwieniem muszę przyznać, że jest ona mocno ponadprzeciętna

Szkoda że nie jestem młodszy, bo zaraz bum się w Ciebie wplątał lubiękiedy...i dopiero byśmy robili przedstawienia :P Ale ja już zdziadziałem :( i zdecydowanie brakuje mi tej finezji i polotu. :( Co nie znaczy że nie mogę za Ciebie trzymać kciuki. :D

Michaił Pravda Oj chyba tak źle nie jest z tym Twoim polotem... widziałam jak potrafisz pojechać młodemu kafeteriuszowi/ kafetriuszce a i staremu się nie raz dostało :D Wystarczy energię w inną stroną skierować :P jak brahim grota do groty :D :D :D Brahim masz mistrza za to hasło :D

No to łatwo Toba manipulowac, wystarczy umiejetnie zając sie grotem i Ty juz jesteś ugotowany :P

Tzw grotołazki są w stanie zrobić ze mną wszystko;) Takim niesertywny

Musisz sie podszkolic w asertywności, bo zginiesz marnie :) Może nowe przysłowie trzeba bedzie wprowadzić: grot rządzi światem, a grotem kobieta ;)

Gość Mallyna mobile
Sami solenizanci! ;) Najlepszego :)

Zapytajcie Foxy, fajnie, że jednak zdecydowała się przyjechać;) Z grotem można różne powiedzonka wymyślać, np takie dla gejów: "grot do grota i będzie ochota;)