Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiła54353

Za dużo zjadłam!!

Polecane posty

Gość łiła54353

Niech ktoś pocieszy... Jestem na diecie, a dzisiaj zjadłam: sałatka z fetą i dwa wafle ryżowe - śniadanie duża kanapka niestety z majonezem - na uczelni (tylko taka była w bufecie) 2 małe kotlety, pół woreczka kaszy, warzywa, duży kefir - obiad pomarańcza i banan - podwieczorek I nadal jestem głodna, masakra, zaraz zjem jeszcze jednego banana chyba, tak mi się jeśc chce, a najgorsze, że mam jeszcze duży kubek jogurtu naturalnego i jego pewnie tez zaraz zjem. Pocieszcie, proszę, bo zaraz się chyba załamię. Cały tydien trzymam dietę i ćwiczę, a tu takie obżarstwo:(

Gość szczał w POtylice
Do sklepu przychodzi rolnik i pyta? czy są wiadra? nie ma -odpowiada sprzedawca a grabie? nie ma -znów słyszy w odpowiedzi To czemu pan nie zamknie tego sklepu?-pyta rolnik - Bo kłódek też nie ma.....

Gość bvcndsjeue
Nikogo to nie obchodzi żarłoczna świnio

Gość kdihgvlkjs
jak to jest dieta to nieźle:D

Gość to nie jedz
nic zemdlej i nfz będzie miał co robic babo - jest zima każdy organizm potrzebuje teraz odżywczego jedzenia zjedz coś normalnego a nie piertol o diecie :o

Gość SzareMiraże
Nic się nie martw ! ;) też jestem na diecie i przed okresem zawsze mam takie napady głodu, że zjadłabym całą zawartość lodówki i parę krzeseł.. Nie poszalałaś dzisiaj za bardzo, ja jak mam 'dzień wolny' od diety, raz na parę tygodni, to jem takie rzeczy jak gofry z lodami, pizza czy kurczak w cieście, a mimo to waga tak naprawdę się nie zmienia, nawet o gram (mimo że mam skłonności do tycia, niestety). Choć przyznam, że kac moralny też mnie zabija..Ale spokojnie, po jednym dniu małego obżarstwa świat się nie zawali ;) problem zaczyna się, gdy po jednym odstępstwie, coraz trudniej trzymać łapska od pysznych, tuczących smakołyków :D ale jeżeli dzisiaj 'szaleństwo' zdecydowanie zakończysz, Twoja dieta nie ucierpi, naprawdę. Łączę się w bólu i trzymam kciuki ;)

Gość łiła54353
Póki co piję zielona herbatę i staram się nie myśleć o jedzeniu - zwłaszcza bananie. Jak nie wytrzymam to chyba zjem ten jogurt, a banana sobie odpuszcze, ale i tak mam mega wyrzuty sumienia, zwłaszcza przez ta kanapkę, ale niestety kupiłam w ciemno i dopiero po rozpakowaniu okazało się, że ma w sobie majonez. I jeszcze z białej bułki do tego:( A kotlety zjadłam takie malutkie, z mielonego indyka, bez jajka i bez bułki, smażone bez tłuszczu, więc chyba nie jest tragicznie. Ale ta kanapka...

Gość SzareMiraże
Daj spokój, nie myśl, bo się wykończysz ! Wypij tą herbatę (tylko słabą, bo nie zaśniesz !), zjedz na co masz ochotę i pomyśl z satysfakcją, że masz tydzień sporych wyrzeczeń za sobą i trzeba się nagradzać ! W każdej diecie jest napisane, że trzeba to robić, bo w końcu ogarnie Cie taka 'chcica', że wykupisz całą cukiernię i kontener hamburgerów. Dzisiaj miałaś dzień rozpusty, zasłużyłaś ! :D chodzę do dietetyka i normalnie w jadłospisie, co parę dni mam jako przekąskę Grześka albo placek drożdżowy, więc kanapka nie zabije ! Pełen relaks ! :D

Gość SzareMiraże
Daj spokój, nie myśl, bo się wykończysz ! Wypij tą herbatę (tylko słabą, bo nie zaśniesz !), zjedz na co masz ochotę i pomyśl z satysfakcją, że masz tydzień sporych wyrzeczeń za sobą i trzeba się nagradzać ! W każdej diecie jest napisane, że trzeba to robić, bo w końcu ogarnie Cie taka 'chcica', że wykupisz całą cukiernię i kontener hamburgerów. Dzisiaj miałaś dzień rozpusty, zasłużyłaś ! :D chodzę do dietetyka i normalnie w jadłospisie, co parę dni mam jako przekąskę Grześka albo placek drożdżowy, więc kanapka nie zabije ! Pełen relaks ! :D

Gość zjem Ciem
Jedz owsiankę. Zapycha żołądek i jest zdrowa.:)