Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyśkaaa. xD

Pomóżcie. Błagam.

Polecane posty

Gość nyśkaaa. xD

Coś ciągle pulsuje mi w brzuchu i czuje jakby coś mi się tam ruszało. Ostatnio dużo śluzu mi z pochwy leci, ale okres mam regularnie , tylko martwi mnie też to, że jak wkładam palca do pochwy to czuje po lewej stronie jakiegoś jakby guzka, ale nie wiem. Może po prostu tylko sobie wmawiam tą ciążę. Nie wiem co się ze mną dzieje. Na początku podejrzewałam ciążę, ale test ciążowy mówi mi co innego.Mam tak już od samego początku września, czyli jakieś 5 i pół miesiąca. Gdybym w ciąży była to już bym chociaż lekko zaokrąglony brzuszek miała i raczej nie miałabym okresu, bo powinno się go mieć do około połowy ciąży. :( Nie wiem co mam o tym myśleć. :( A wy co o tym myślicie? Ciąża? Oby nie... :(

Gość eeeeeeee????????
Wiesz co to jest lekarz?

Gość nyśkaaa. xD
wiem, że mogę pójść do lekarza, ale chcialam spytać czy ktoś miał tak samo, bo boję się iść do lekarza.

Gość szczał w POtylice
Wczesnym rankiem przychodzi do obory rolnik, mocno zmęczony po całonocnej libacji. Stawia wiaderko i zaczyna doić krowę. Po jakimś czasie krowa pyta: - Co piło się wczoraj? - Troszkę się wypiło. - Boli główka dzisiaj, nieprawdaż? - Oj, jak boli - mówi rolnik. - No dobrze to złap za cycuszki to ja poskaczę.

Gość eeeeeeee????????
" boję się iść do lekarza. " Dowcip roku...

Gość nyśkaaa. xD
dobra weź skończ. chodzi mi po prostu czy to coś poważnego. Ale dla tak prostego organizmu jak ty to niepojęte. Jeśli ktoś wie co to może być to niech napisze. :)

Gość hehaaaeaa
Bój się dalej. Przecież wszyscy wiedzą, że umiera się od chodzenia do lekarza a nie od choroby, prawda? :o

Gość ło matulu kochana
Jeszcze nie słyszałam by ktoś sobie sam palcem ciążę wymacał! Palcem to zapewne wyczuwasz szyjkę macicy. A pulsują ci gazy w brzuchu zapewne- weź się wypierdź porządnie dziewczyno i idź po rozum do głowy. Ręce opadają jak się czyta takie tematy. ech

Gość nyśkaaa. xD
a kto powiedział, że ten guzek to płód? Właśnie widać ludzie jak czytacie. xD

Gość Arion
Wmawiasz Sobie tą ciąże na 100 procent,wyluzuj, wszystkie znaki mówią co innego aTy upierasz się że ciąża. Jeśli chodzi o guzek, poproś partnera żeby on dekikatnie sprawdził {ma miej utrudnine posłużenie się palcem},i porównacie wyniki . Jeśli jest guzek, ginekolog konieczny , rozwieje Twe obawy, wcale nie musi być to coś groźnego. Pozdrawiam Arion bioenergoterapeuta.