Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnatalaa

czy mam prawo?

Polecane posty

Gość nnatalaa

czy mam prawo być zła? moj facet co piatek wychodzi z kolezankami i kumplami na drinki? przewazajaca czesc to kolezanki. ogolnie ma bardzo luzne relacje z nimi, a ja ich nawet nie znam, nie mam mozliwosci akurat w piatki gdzies z nim wychodzic wiec idzie sam, to normalne?

Gość nnatalaa
no nie wszystko, ale widujemy się tylko w weekendy z czego on piatek spędza z koleżankami. To chyba troche przesada.

Gość pjjjjjjjontka
a do czego mu te kolezaneczki? to pewnie jakiś babiarz

Gość emotolineczka
A Ty wychodź w soboty sama i po kłopocie.

Gość kleejna
dla mnie to nie jest normalne, no ale jeśli tak mu ufasz

Gość szczał w PO_tylice
złość to takie samo uczucie JAK KAŻDE INNE masz prawo byc zła. masz prawo być bardzo zła jedyne czego potrzebujesz to umiejetności radzenia sobie z negatywnymi emocjami w taki sposób by to nie one miały cię pod kontrola a ty je - bowiem bunt niewolników na pokładzie zwykle źle sie zaczyna a kończy się nie lepiej

Gość szczał w PO_tylice
ale przykuwanie partnera do kaloryfera z uwagi na wlasna zaborczość jest objawem braku zaufania i TO NIE JEST NORMALNE - patrz poprzedni post o buncie niewolników

Gość szczał w PO_tylice
popychacz postów

Gość nnatalaa
on bedzie wychodził w piatek ja w sobote robiac mu złosc. chyba nic dobrego z tego nie wyniknie. chodzi o sam fakt ze zamiast spedzac czas ze mna leci do nich, klamie mnie, ze idzie z kumplem na piwo a okazuje sie, ze jeden kumpel jest + 3 kolezanki.

Gość szczał w PO_tylice
widze, że moderacji dodatek byl nie na ręke a więc - PRZYKUWANIE PARTNERA DO KALORYFERA z uwagi na brak zaufania i zaborczość wlasną ma taki sam skutek jak bunt niewolników opisany post wczesniej

Gość nnatalaa
nie chodzi o to, ze chce go na sile trzymac w domu, po prostu nadszarpnał juz kiedys moje zaufanie i troche mam obawy

Gość barnej
to go rzuć jak Ci nie pasuje. proste.

Gość szczał w PO_tylice
nnatalaa on bedzie wychodził w piatek ja w sobote robiac mu złosc. wyznania glupiej cipy ktora nie ma wlasnego zycia tylko zeruje na facecie non-stop a jedyne na co ją stać to "robienie mu na zlość" gratuluje :classic_cool: PS - nie znam faceta ktoremu zyczylabym takiej baby, no moze z jednym wyjątkiem :classic_cool:

Gość nnatalaa
szczał w PO_tylice jakbys czytała uważnie to ja nie napisałam, że będe tak robić i chce tak robić, Tylko ktoś tu tak doradził, więc napisałam, że nic dobrego z tego nie będzie. ;] Ja mam swoje życie, on ma swoje. widujemy się tylko 2 dni w tygodniu, z czego on w jeden wychodzi z kolezankami. Troche mnie to zaczyna irytować. Ja mu nigdy nie zabraniałam niczego, to on zawsze bardzo mnie ograniczał

Gość PiesCie
To jak on Cię ogranicza, to robi się niezdrowo.