Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Allecto

Głodówka!

Polecane posty

Szukam partnerki do głodówki :) Jednak trochę się mi przytyło po świętach, więc trzeba się za siebie zabrać ;D Któraś chętna trochę pogłodować? :D

Gość a po niej -p-p-
jojo wielkie JOJO

Gość mojojojo33
a jak dlugo planujesz głodowac?

Gość slalalakla
kazdy tak mowi a potem rzuca sie na zarcei i znowu jest na diecie a niektorzy nawet 2 dni nie wytrzymuja

Ale po co głodówka? Nie lepiej przejść na dietę, zmienić nawyki żywieniowe? Skoro dasz radę "mądrze" wychodzić z głodówki to i z dietą sobie poradzisz a to mniej drastyczne odchudzanie dla organizmu.

Gość nazdrowie1234
zgadzam się z przedmówczynią. głodówka jest dobra na oczyszczanie organizmu z toksyn, a nie na odchudzanie. tak raczej nie schudniesz trwale. tu możesz sobie poczytać więcej o właściwościach głodówki i o tym, kiedy warto ją stosować: http://www.nazdrowiesposob.com/glodowka/. Pozdrawiam i powodzenia w chudnieciu!

Gość magia777
Głodówka to 90% efekt jojo i większa nadwaga przed rozpoczęciem odchudzania. Nikt nie jest w stanie w ciągu kilku dni zrezygnować ze wszystkiego co lubi - wrócicie do tego. Ja wprowadziłam sobie suplement diety foreverslim, traciłam systematycznie tak po 1-2 kg tygodniowo i trwale straciłam całą nadwagę. Moim zdaniem głodówki są po prostu niezdrowe.

Gość change
jak Wam idzie jesli wolno spytac, glodujecie? albo któras planuje w najblizszych dnaich zaczac?