Allecto 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Szukam partnerki do głodówki :) Jednak trochę się mi przytyło po świętach, więc trzeba się za siebie zabrać ;D Któraś chętna trochę pogłodować? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a po niej -p-p- Napisano Styczeń 12, 2013 jojo wielkie JOJO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allecto 0 Napisano Styczeń 12, 2013 Przy odpowiednim wychodzeniu z głodówki jojo się nie pokaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mojojojo33 Napisano Styczeń 13, 2013 a jak dlugo planujesz głodowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allecto 0 Napisano Styczeń 13, 2013 minimum 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slalalakla Napisano Styczeń 13, 2013 kazdy tak mowi a potem rzuca sie na zarcei i znowu jest na diecie a niektorzy nawet 2 dni nie wytrzymuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnkaK18 0 Napisano Styczeń 14, 2013 Ale po co głodówka? Nie lepiej przejść na dietę, zmienić nawyki żywieniowe? Skoro dasz radę "mądrze" wychodzić z głodówki to i z dietą sobie poradzisz a to mniej drastyczne odchudzanie dla organizmu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nazdrowie1234 Napisano Styczeń 22, 2013 zgadzam się z przedmówczynią. głodówka jest dobra na oczyszczanie organizmu z toksyn, a nie na odchudzanie. tak raczej nie schudniesz trwale. tu możesz sobie poczytać więcej o właściwościach głodówki i o tym, kiedy warto ją stosować: http://www.nazdrowiesposob.com/glodowka/. Pozdrawiam i powodzenia w chudnieciu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magia777 Napisano Luty 19, 2013 Głodówka to 90% efekt jojo i większa nadwaga przed rozpoczęciem odchudzania. Nikt nie jest w stanie w ciągu kilku dni zrezygnować ze wszystkiego co lubi - wrócicie do tego. Ja wprowadziłam sobie suplement diety foreverslim, traciłam systematycznie tak po 1-2 kg tygodniowo i trwale straciłam całą nadwagę. Moim zdaniem głodówki są po prostu niezdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość change Napisano Luty 20, 2013 jak Wam idzie jesli wolno spytac, glodujecie? albo któras planuje w najblizszych dnaich zaczac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach