Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzpomocy!!!!!!

Jak oszukać rodziców czy to przejdzie.?

Polecane posty

Gość xyzpomocy!!!!!!

Helloł chodzę do 2 klasy liceum mam 17 lat i muszę wyjechać na 5 dni do innego miasta(3,5h drogi - pociągiem) na kurs który bardzo chciałabym zaliczyć mimo że on kosztuje to mam pieniądze i wiem że nie jest tam potrzebna zgoda rodziców mimo to pytałam się już rodziców czy by mi pozwolili ale oni że nie bo szkoła i zaczęli to wyśmiewać. Wiem że on by mi pomógł w przyszłości, pochodzę z małego miasteczka z którego chcę się wyrwać i ten kurs byłby początkiem wyrwania się do większego świata i zdobycia kontaktów. I tu jest problem bo gdyby kurs trwał od 8-14 to nie było by problemu bo bym wstawała 0 4 rano i koło 17 się wracała nikt by nawet nie zauważył ale że trwa od 10-20 to już jest problem. i wpadłam na pomysł żeby powiedzieć rodzicom że jest wycieczka w szkole organizowana właśnie do tego miasta gdzie jest kurs i będzie wtedy i wtedy i że cała klasa jedzie to by się zgodzili mnie puścić ja bym wtedy pojechała sobie tam mam tam znajomą to bym u niej mieszkała te 5 dni, odbyła bym w tym czasie kurs i mało tego jeszcze dostała bym kasę od rodziców niby na wycieczkę co pokryło by koszty podróży i koszty "utrzymania się tam", ale boję się że by się to wydało . A ja wiem że muszę odbyć ten kurs nawet dla samej siebie bo by mi pomógł ! a moi rodzice tego nie rozumieją. myślicie że ten pomysł by przeszedł ? Jeżeli chodzi o koszty to moją rodzinę stać żeby mnie na "taką wycieczkę" wysłać więc tutaj problemu nie ma.

Gość pitu pitu aż do świtu
kurs tańca na rurze, czy co?

Gość xyzpomocy!!!!!!
nieważne jaki kurs ale na pewno bardziej ambitny niż taniec na rurze. i nie oto było pytanie !

Gość chybejed naknie
kurs czegO?

Gość jfjsbvudjdncn
Wyda się. A może jest jakiś organizowany w trakcie ferii?

Gość jfjsbvudjdncn
A uczysz się dobrze czy tak sobie?

Gość xyzpomocy!!!!!!
NIEWAŻNE JAKI KURS! wiem że pomoółby mi w dostaniu się na studia i dostała bym pracę dzięki temu dobrze płatną więc usamodzielniła bym się te. uczę się w miarę - są 5 - 4 ale i tez 2

jak Ci tak strasznie zależy to raz się żyje nawet jak się potem wyda to co Ci kurs dał to Twoje. napisz czemu niby on ma taką wartość dla Ciebie i skąd masz pieniądze na niego?

Gość xyzpomocy!!!!!!
NO dobra, jak juz jestescie tacy ciekawi to jest kurs jidysz tzn. jego podstaw. Podobno w Izraelu lepiej placa za uslugi seksualne ale trzeba umiec sie jakos dogadac w jidysz albo po rusku. Jak mam wybierac to juz wole jidysz.

Gość xyzpomocy!!!!!!
glupi podszyw!! to kurs robienia loda

Gość xyzpomocy!!!!!!
TEN NA GÓRZE WPIS TO NIE MÓJ babcia mi dała kiedyś tam jak byłam mała po dziadku żebym miała na przyszłoś c jak będą mi potrzebn. a wiem że ten kurs jest mi potrzebny pomoże mi w przyszłości

Gość xyzpomocy!!!!!!
możliwości są takie tego kursu że zdobędę minimalne doświadczenie i łatwiej dostanę się na wymarzone studia i zdobędę tymczasową pracę

Gość xyzpomocy!!!!!!
zadna babcia! Boze ludziom sie chyba nudzi;/ zarobilam przy rozdawaniu ulotek przez wakacje. a ciullam na ten kurs od roku.

to jedź chyba Twoi rodzice nie stosują kar cielesnych na 17-letniej córce:D a skoro to taki ważny kurs to zrób to żebyś nie żałowała.

Gość xyzpomocy!!!!!!
no nie stosuja ale jak mam potem wysluchiwac. jaksie dowiedza to bedzie masakra, bede uziemniona ;/ nie wiem co mam zrobic ;/ ale chyba pojade, nie przepuszcze przeciez takiej okazji :)

Gość xyzpomocy!!!!!!
nie nie stosują ale wiem że moi rodzice są dośc specificznie nastawieni do wyboru mojej przyszlości, i boję się że mnei wtedy całkowicie uziemią. a tego bym nie chciała a wiem ze dzięki temu kursowi się rozwinę w tym kierunku którym chcę

Gość xyzpomocy!!!!!!
kurcze kafe nie wysyla mi odpowiedzi;/

Gość xyzpomocy!!!!!!!!!!!
nie niestosują ale boję się że mnie uziemią, a wiem że ten kurs w jakimś tam stopniu mi pomoże.

Gość xyzpomocy!!!!!!
mam podszywa ;/

Gość xyzpomocy!!!!!!!!PRAWDZIWAJA
TO JEST MÓJ jedyny WPIS ! nie nie stosują ale wiem że moi rodzice są dośc specificznie nastawieni do wyboru mojej przyszlości, i boję się że mnei wtedy całkowicie uziemią. a tego bym nie chciała a wiem ze dzięki temu kursowi się rozwinę w tym kierunku którym chcę

Gość xyzpomocy!!!!!!
wez podzywie dobra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! boze ale z ludzi nołlajfy. to nie jest moj wpis!!

Gość xyzpomocy!!!!!!
no nie stosuja ale jak mam potem wysluchiwac. jaksie dowiedza to bedzie masakra, bede uziemniona ;/ nie wiem co mam zrobic ;/ ale chyba pojade, nie przepuszcze przeciez takiej okazji to jest prawdziwe, reszte podszywie zglaszam do usuniecia!!!

Gość xyzpomocy!!!!!!
to jest moj nik, ten co ma napisane PRAWDZIWA JA na koncu to podszyw

Gość wystarczy ze
spotkaja kogos z Twojej klasy na ulicy i sie wyda

Gość myyyyszekkkksss
czy ten kurs jest sprawdzony? czy wiesz na pewno kto go organizuje? bo coś mi się nie chce wierzyć żeby rodzice zamykali drogę do wykształcenia dziecka. czy ta koleżanka u której miałabyś nocować mieszka z rodzicami? jeśli tak to może ich telefon do twoich rodzicó mógłby tu pomóc?

Gość annaaaazdesporowana
powiedz czego ten kurs, przecież niky cię nie zna. jakiś maturalny, czy rysunek, czy co? bo na studia to raczej na mature patrzą

Gość xyzpomocy!!!!!!
Nie sama mieszka, tak to sprawdzony kurs takze z tym jest ok. wlasnie tego sie boje, ze spotkaja kogos na ulicy albo ze nauczycielka zadzwoni do nich czemu nie ma mnie w szkole (bo ma takie loty) i dopiero wtedy by bylo. juz czuje jak zaczeliby wydzwaniac do mnie albo co gorsza mnie szukac ;/. bo wtedy domysliliby sie ze pojechalam na kurs bo przeciez juz im o nim wczesniej mowilam. Zastanawiam sie nad tym czy nie powiedziec im ze jade. poirozmawiac z nimi powaznie ze to moja decyzja i takie tam. niedlugo bede pelnoletnia, nie moga mi zabronic, mam juz 17 lat do cholery

Gość xyzpomocy!!!!!!
widze ze dorobilam sie dwoch podszywow, ludzie macie zaburzenia osobowosci :o chyba sie zaczernie