Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybejed naknie

Powinnam pomóc??????????

Polecane posty

Gość chybejed naknie

Od dawna już mieszkam w UK, ukończyłam tutaj studia, teraz pracuję itp. i ostatnio moja siostra, która bardzo kiepsko radzi sobie w Polsce, poprosiła mnie o pomoc w przeprowadzce tutaj, ma dziecko 6-letnie, więc pomyślałam że pomogę, znajdę pracę, na początek mogłaby u mnie mieszkać, niestety nagle wyjechała do mnie z tym że ktoś tam jej nagadał jakie to w UK są benefity, że nie będzie musiała pracować. Sama nie zna Angielskiego za dobrze, i już na wstępie prosi mnie o pomoc w załatwianiu benefitów??? Przystopowałam z tą pomocą, ale sama nie wiem...

Gość Mysza_87
hmmm...ewidentnie wg mnie nie chce się jej! Jesli komus zalezy to sam, chociazby nie wiem co walczyłby o dobro dla siebie i tym bardziej dziecka!

Gość Mysza_87
hmmm...ewidentnie wg mnie nie chce się jej! Jesli komus zalezy to sam, chociazby nie wiem co walczyłby o dobro dla siebie i tym bardziej dziecka!

Gość barnej
jak ja lubie takie pasożytki :) zrobiła dzieciara i jest leniwa kwoka, która mysli, ze cos jej sie "nalezy". pogon smiecia a nie sie zastanawiasz.

hahahahahah no tak, zrobić dziecko i żyć z zasiłku, tlyko, że nie dostanie kasy od Wielkiej Brytanii jeśli dziecko nie ma obywatelstwa, lub mamusia choć raz nie oddała tam podatków:) Także powodzenia i gratuluję mądrej siostry, nie daj się wykorzystać:)