Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeCiekawaaa

pytanie do panów!

Polecane posty

Gość ZawszeCiekawaaa

Witam drodzy forumowicze! Chcialam was zapytac jakie kobiety wolicie. Że tak sie wyraze "świeże" czyli te które są dziewicami lub miały 1-2 partnerów, są nie za bardzo doświadczone w łóżku i nie są nie "łatwe" , idą do łóżka z miłości i trzeba je "zdobywac" czy raczej te które"łatwe" z ogromnym doświadczeniem w swerze erotycznej którym miłość nie jest potrzebna do seksu i dadzą wam wszystko czego chcecie. Pytam bo wydaje mi sie że skończyły sie czasy kiedy to mężczyzna pragnął "zdobywac" kobietę, że teraz faceci wolą te łatwe bo postawia piwo czy drinka i mają co chcą.

Dla mnie osobiście zdobywanie kobiet jest fantastycznym procesem i uwielbiam wyzwania;)

Gość ZawszeCiekawaaa
Owszem brahmin są wyjątki. Nie chcem tu wrzucać wszystkich mężczyzn do jednego worka bo oczywiście każdy jest inny ale wydaje mi sie że jednak większości panów nie chce sie starać o kobietę i wybierają te łatwe. Nie mają satysfakcji ze "zdobycia" kobiety.

Gość ZawszeCiekawaaa
Fieodora ja tez tego zaluje. Ale może jest tak dlatego że jest coraz mniej kobiet które pragną być zdobywane i o które mężczyzna musi sie starać

ZawszeCiekawaaa tez a pozostala czesc jest na tyle zdesperowana ze nie chca czekaz azj e facet zdobyje

Ale muszę też przyznać, że takie staranie się nie jest dla mnie łatwe, bo jestem osobą mało cierpliwą:) Ostatni po dwóch latach naprawdę poważnych wysiłków poległem:)

brahim skoro Twoja cierpliwosc trwała dwa lata to cche wiecej takich niecierpliwców

Gość GĄSKA kLEMENTYNKA
Ja tam wolę rozrywkowych facetów, którzy nie są przesadnie zasadniczy.:)

No właśnie sam nie mogę uwierzyć jak mogłem być taki cierpliwy, zwłaszcza, że moja raczej niska samoocena powinna mnie skłaniać do szybkiej rezygnacji

Gość ZawszeCiekawaaa
Fiodora na szczęście ja trafiłam na jednego ze "zdobywców" dopiero po ponad roku zaczęłam mu powoli ulegać. Nie poddał sie i wtedy już wiedziałam że mu na mogę zależy a nie na szybkim numerku. brahmin dwa lata to i tak Dlugo. Jeśli tyle wytrzymałes to znak że jesteś cierpliwy ale każdy czasem sie poddaje. Teraz dla wielu facetów dwa dni starań to za dużo a co tu mówic o dwóch latach.

brahmin a własciwie co zadecydowało o tym ze tak długo sie starałes? jesli mozna spytac a Ty ZawszeCiekawaaa skad wiedziałas ze bedzie sie starał?

Gość ZawszeCiekawaaa
brahmin skoro potrafisz starać sie o kobietę to powinieneś mieć wysoka samoocene. Choć zdaje sobie sprawę że teraz jest o to trudno bo kobiety szukają bogatych o wyglądzie modela. Zresztą mężczyźni podobnie. Jak kobieta nie ma90/60/ to nie jest warta zachodu. Oczywiście są wyjątki.

Ja bym to nazwał urokiem osobistym - po prostu wszystko się w niej śmiało i wedle mojego gustu była prześliczna... Mam świadomość tego, że mojemu wyglądowi sporo brakuje, ale wydaje mi się, że nadrabiam to innymi cechami...

Gość ZawszeCiekawaaa
fieodora nie wiedziałam że będzie sie starał. Wręcz przeciwnie. Byłam prawie pewną że jak mu odmowie spotkania to odrazu zrezygnuje i pójdzie do innej. Ale mimo tego że nie jestem najpiękniejsza i wg nie jestem łatwa i nie biorę wszystkich którzy zwrócą na mogę uwagę. A on naprawdę sie starał. Zabiegał, prosił o spotkania więc po ponad roku jego starań sie z nim umówiłam. Po kilku spotkaniach mi też zaczęło na nim zależeć i wkoncu go pokochałam a on mnie.

brahmin ja mysle ze dla kobiet ktore pozwola sie zdobywac nie najwazniejszy jest wyglad, osobiescie wolalabym ten blysk w oku i zeby trafial w mój gust charakterem niz wygladem wiec nie przejmuj sie, chcialbys z drugiej strony zec z kobieta ktora poleciala na Twój wygląd ?

Gość ZawszeCiekawaaa
Brahmin nie wiem jak wyglądasz ale wiem że został na świecie jakiś odsetek kobiet dla których ważna jest osobowosc mężczyzny. No bo ja np nie rozumiem co kobiecie po niesamowicie przystojnym mężczyźnie który nie będzie mnie szanował czy też będzie mnie bił. A po za tym każda kobieta ma inny gust. Jednej sie spodobasz a drugiej nie... Np mój mężczyzna przez wiele kobiet jest postrzegany jako zwykły przeciętny koles ktory a dla mnie jest najwspanialszy. Nawet jeśli nie z wyglądu to z charakteru.

Gość ZawszeCiekawaaa
Fieodora widzę że jesteśmy tego samego zdania. Facet musi przyciągać całym sobą a nie sliczna buzka by "szesciopakiem"

ZawszeCiekawaaa no to Ci sie poszczescilo ;) z tymi przystojniakami jest tak, przynajmniej w moim przypadku, ze moze sie podobaja (choć mam inny gust nie wiekszosz otaczajacych mnie dziewczyn) to jednak nie moglabym byc z super przystojniakiem z szcesciopakiem, ze wzgledu na własne kompleksy ;D

Gdybym miał spojrzeć na siebie obiektywnie, to myślę, że nie wyglądam źle, że może i znalazłoby się coś na czym można by było oko zawiesić:) Poza tym, w swoim życiu udało mi się zdobywać naprawdę piękne kobiety, które miały o wiele ładniejszych adoratorów... Najbardziej lubię być doceniany za umysł

a to pitolisz, schowaj kompleksy w kieszen brahmin, Twoja neutralna ocena wzgledem wygladu jest własnie dobra, zapwne w tej kwesti nie masz czym sie przejmować ;D inteligentny facet to dopiero jest pociągajacy!!

Gość ZawszeCiekawaaa
Fieodora ja też mam straszne kompleksy... Zawsze znajdę w sobie coś co jest nie tak a zwłaszcza w swoim wyglądzie. Chociaż teraz jest ich mniej bo jestem w ciąży i wiem że swojej figury nie mogę zmienić a po za tym rosnący brzuszek to teraz dla mnie coś pięknego.. A to właśnie moje kształty były dla mnie największym koszmarem. Ciągle uważałam że jestem za gruba choć wszyscy mówili że powinnam Przytyc. (przed ciaza moja waga to 57-58kg przy wzroście 175cm) wszyscy mówili że wyglądam jak patyczak itd a ja ciągle Chcialam sie odchudzac.

Gość ZawszeCiekawaaa
Dokładnie brahim. Fieodora ma rację.. Jak teraz tak o sobie mówisz to zaczynam mieć wrażenie że jesteś przystojny a tamto co pisałes to było dla zmylki Hehe. No a inteligentny mężczyzna naprawdę jest bardzo pociągający. A co najważniejsze nadaje sie do życia a nie tylko do seksu.

ja osobiście, mam już dosyć facetów jakich spotkałam z mojego miasta którzy np nie lubia ksiazek choc nigdy zadnej nie przeczytali (ewentualnie "Pies co jeździł koleją", ale czasem czuje ze mam jak na siebie zbyt wysokie wymagania tym bardziej ze ladniejsze kolezanki zostaja przy od takich zwyklych chlopach z zety co byle szybko do roboty

Gość ZawszeCiekawaaa
Uważasz że jesteś za chuda?? To może zrobimy tak:ja za dwa miesiące mam urodzić więc może oddam Ci trochę swojego ciała. ;) tylko z rąk nic ci nie dam bo moje są jak patyczki. Jedyne czego w swoim ciele nie uważam za grube to właśnie ręce...

Gość sflkflkdfkk
matko !! brak słów :o

Gość sflkflkdfkk
czyli facet ma się staracć jak idiota, a to niby dlaczego skoro cięniezna? widzi tylko jak wygladasz wiec poleciał na twój wygląd a\