Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeCiekawaaa

pytanie do panów!

Polecane posty

ZawszeCiekawaaa chciałbym! niee, ja uwazam ze jestem za gruba i faktycznie jestem ;D sflkflkdfkk a kto powiedzial ze za nieznajomą? a i czasem mozna z kims raz porozmawiac i od razu sie swietnie dogadywać, jak kto lubi...

Gość ZawszeCiekawaaa
Fieodora ja też myślałam że mam za wysokie wymagania.. Ale mimo że mój partner skończył tylko zawodówke jest niesamowicie inteligentny. Czasami mam wrażenie że jestem dla niego za głupia. Ma bardzo psychologiczny tok myślenia. Na początku trudno mi sie z nim rozmawiało bo czułam sie jak na kozetce u psychiatry. Ale teraz to czasie uważam to za jego ogromną zaletę. Do wszystkiego potrafi dojrzale podejsc i wiem że ze wszystkim sobie poradzi. Zwłaszcza teraz sie o tym przekonuje. Co robi wszystko żeby sie mam dobrze żyło. Ciągnie dwie prace tylko po to żebym ja w ciąży nie musiała sie niczym martwić. Dba o wszystko. Potrafi wrocic do domu po 20godzinach pracy i jeszcze mi pomoc w sprzątaniu jak widzi że źle sie czuje

Wyraża się dość niestosownie, bo kobieta to nie przedmiot i mimo swoich wad, są najpiękniejszymi istotami na tej planecie I tak należy Je odbierać a nie czy są rozpakowane, czy swoją niewinność zachowają dla tego jedynego...

ZawszeCiekawaaa to na prawde masz ogromne szczescie, faceci moich znajomych zupelne inne maja charaktery

Gość sflkflkdfkk
brahmin mam pytanie czy przez dwa lata tego wzdychania , nie dowiedziłeś się przypadkiem czy TY jej się podobasz ?

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflkflk., akurat jestem pewna że nie chodziło mu o mój wygląd bo do pięknych nie należę. A po za tym znaliśmy sie. Ale to raczej była znajomośc polegająca na wymianie słów przy okazji a nie spotykaniu sie, chodzeniu na randki i wg.

a i chciałabym byc za chuda ;D chodzilo mi o to ze mysle ze jestem za gruba bo faktycznie jestem

Zdobywanie kobiety jest fajne:) Ale jak juz ja zdobedziesz to co dalej?:) Pozdrawiam:)

Gość sflkflkdfkk
ZawszeCiekawaaa to chyba dośc dziwny sposób nie uważasz? podoba ci się z wyglądu i cięzaprasza to idziesz na randkę jak ci siędalej podoba to dalej się spotykasz , to miała być jakaś próba czy co ?

Gość ZawszeCiekawaaa
Fieodora no naprawdę jest cudowny. Kiedyś myślałam że to tylko ja go tak postrzegam bo go kocham i nie zwracam uwagi na jego wady. Ale zauważyłam że moje koleżanki a nawet ich mamy są w szoku jak widzą że tak o mnie dba i sie troszczy o wszystko.. Nawet nie mogę zaprzeczyć komplementom na jego temat bo w domu jest taki sam jak w towarzystwie... Michaił nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi.

Gość fhcccccccc
jak to co dalej? nie da sie nikogo zdobyć na stałe to tylko pozory milosc trzeba pielęgnować ;) mało ludzi ma tego świadomość a potem zdrady i rozwody...

Gość sflkflkdfkk
tym sie akurat nie przejmuj nikt nie rozumie o co mu chodzi

Gość ZawszeCiekawaaa
Żadna próba. Po prostu nie jestem osoba która spotka sie z każdym który tego chce. . Nie jestem uległa ani desperatka... A po za tym wiem że jak facet na początku nie musi sie starać to już nigdy sie nie będzie starał.

Gość sflkflkdfkk
jakim każdym? , podobałci się ? , znałąs go w dodatku ? to to się nazywa każdy ? poza tym ci o znaczy , jak się nie stara ? o co ma się starać ?

Gość ZawszeCiekawaaa
Fhccc... No oczywiście masz rację... O miłość trzeba dbać całe życie bo wkoncu z płomienia zrobi sie iskierka która łatwo zgasić... Starać trzeba sie całe życie. Nie wolno wpadać w rutynę bo wkoncu miłość wygasa. Michaił była bym bardzo wdzięczna jakbyś mógł nie obrażać uczestników tej "rozmowy"

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk... Ciężko jest to wytłumaczyć ale Poprostu jak człowiekowi coś łatwo przychodzi to później o to nie dba... Np wiadomo że jak coś dostaniesz za darmo nie dbasz o to tak jak o to na co sam musiałes zapracować. I podobnie jest z miłością.

Gość sflkflkdfkk
rozumiem , czyli jakbym przebiegł dla ciebie maraton to zakochanie na bank ? teraz rozumiem

Gość zgaga.
a maraton dla mnie? :p ;)

Też nie wiem ale reaguje na takie typu pomówienia. Znaczy się ma problemy z podbieganiem do judasza i trzeba zmieniać skalę na doturlanie . :P

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk... No nie koniecznie przebiec maraton ale sam wiesz jakie są czasy.. Są mężczyźni którzy kochają i są tacy którzy chcą tylko seksu... A później chwalą sie która sie umówiła, która uległa i wg. Jak sie kocha to trzeba to pokazać.

Gość sflkflkdfkk
mi sięwydaje ,że jakby ktoś mi z dobrego i szczerego serca zafundował najnowszego mitsubischi lancera to bardzo bym o niego dbal , bardzo , nawet bardziej niż bardzo kurcze nawet bym w nim spał

Gość sflkflkdfkk
film sie skończył ? :p tak samo jak zawsze ? :)

Gość ZawszeCiekawaaa
Fieorora nie rozumiem po co wdajesz sie w dyskusję z tym michaiłem. Chyba nawet on sam nie wie o co mu chodzi.

Gość zgaga.
:D a mazda nie może być? zaraz :( nie :( ja co najwyżej mogę rower zaoferować i to taki kilku, moze nawet kilkunastoletni ;)

Gość sflkflkdfkk
ty masz chyba problem z szyfladkowaniem facetów opróćz tych dwóch kategorii wystepuje jeszcz ich milion czterdzieści cztery to dość jednostronne i uproszczone patrzenie

Gość sflkflkdfkk
mogę się wymienić na skłądaka z ubiegłego wieku , dam ci gwarancje na ramę :P

ah tam nie wiem, moze sie zjral, wogóle to ide cwiczyc bo mi takie zjarance pociski sla, za miesiac bedzie latal za mna i nawet nie bedzie wiedzial kim jestem.