Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeCiekawaaa

pytanie do panów!

Polecane posty

Gość zgaga.
tak samo ;) nawet dwa ogarnęłam :)

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk... A jakbys sie tak naprawdę zakochał do szaleństwa? Myślisz że tak samo dbałbys o kobietę która odrazu ci sie oddala jak o ta o która musiał byś powalczyć?

Gość zgaga.
nie musisz mi dawać w zamian składaka pisałeś o czymś innym wybieram to pierwsze ;)

Gość zgaga.
sflkflkdfkk no właśnie? ;) dobre pytanie to wyżej

Gość sflkflkdfkk
przykro mi ale ni rozumiem o co ci chodzi ? z kim i o co mam walczyć ? jesli ktoś mnnie lubi , na początek i podobam się jej to jestem z tym kimś. mam się zapisać na karate ?

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk... Nie szufladkuje. Nie wiem czy pamiętasz ale na samym początku napisałam że nie chcem wrzucać wszystkich do jednego worka bo każdy jest inny. Ale warto najpierw sprawdzić żeby później sie nie rozczarować. Fieodora nie przejmuj sie głupim gadaniem a już zwłaszcza ludzi którzy Cię nie znają.

sflkflkdfkk nie zrozumiesz, poprostu niektórzy tak maja, tak jak Ty np spisz na brzuchu i nie rozumiesz ldaczego inni spia na boku, to mniej wiecej to samo

Gość sflkflkdfkk
dobrze to co powiesz na to skoro to taki wspaniały i najukkochańszy facet i "przeznaczony " wymarzony to znaczy , że przez włąsną głupotę staciłaś pół roku życia z tą wspaniałą osobą a życie jest krótkie , i co ???

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk przepraszam ale Ty chyba nie zrozumiesz o co chodzi w całej tej dyskusji więc może lepiej będzie jak zostawimy to tak jak jest bo takie rozmowy różnie sie kończą nawet jak są kulturalne i na poziomie.;)

Gość zgaga.
to nie jest forum uczuciowe :p dobranoc ;)

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk nic nie żałuję... Wiem że gdybym szybciej mu uległa byłabym z nim dłużej ale nie uważam tego za stracony czas co to właśnie wtedy ciągle pokazywał mi jak bardzo mu zależy i ja o tym pamiętam... Ten czas jest dla mnie równie ważny jak ten spędzony przy nim

Gość zgaga.
przecież już ci obiecałam, że jak wygram w lotto to masz full opcje ;)

Gość sflkflkdfkk
dlaczego ci pokazywał, że mu zależy skoro znał cię tylko przelotnie ?

Gość sflkflkdfkk
sam zadajesz uczuciowe pytania , proszę mogą byćerotyczne

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk co tam mialo być? Jestem na telefonie i nie chce mi wyświetlić..;/

Gość ZawszeCiekawaaa
No bo może znał mnie na tyle żeby mu zależało więc udowadniał mi że naprawdę chce mnie lepiej poznać a nie Poprostu zaliczyć i zostawić.

Gość zgaga.
ja to chciałam poczytać, a nie pisać

Gość sflkflkdfkk
tzn randka i spotkanie oznacza zaliczenie czy jak ? a może ty nie rozróżniasz czego facet chce więc jak w średniowieczu dajesz mu zadania do wykonania u mnie krązy taka legenda, że jedna panna chciała ,że wyjdzie za mąż za rycerza , któy objedzie zamek , murami , kkonno

Gość sflkflkdfkk
oczywiście roszczeniowo , ja juz pisałęm teraz twoja kolej proszę !

Gość zgaga.
to do mnie? bo już nie wiem

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk widzę że naprawę nie rozumiesz. Po pierwsze dziewczyna czy też kobieta która odrazu sie godzi uchodzi za łatwa. Po drugie w tych czasach wielu osobom zależy tylko na seksie więc proponują spotkanie a potem różnie je kontynuują. A ja Chcialam mieć pewność.

Gość sflkflkdfkk
tak do ciebie a co do autorki , to oczywiście ty kiedy już sie przekonałąs jak bardzo mu zależy , aby i on wiedziął ,że ci zzależy , też starałaś się o niego przez pół roku a on odtrąca twoje wdzięki , tak to było ?

Gość sflkflkdfkk
po pierwsze to mam to gdzieś co myślą sobie inni po drugie i co z tego ? zaopronowałby ci seks i miała bys z głowy gościa , zresztą tu był taki topik o dziewczynie , któej facet powiedziłą na pierwszej randce , zę chce mu się seksu

Gość zgaga.
a że co niby już pisałeś? chyba że sama wizja siebie (może ze mną) ;) w mitsubishi lancerze była erotyczna ;) bo nic więcej nie przeczytałam, chociaż............ myślę że nie o wpis na kafffe ci się rozchodzi ;) ja nie mam takiego talentu jak ty ;(

Gość ZawszeCiekawaaa
No a ja nie Chcialam tego usłyszeć więc zrobilam tak jak uważałam za słuszne.. A że mi na nim zależy pokazuje do tej pory.. I uważam że trzeba to pokazywać cały czas.

Gość sflkflkdfkk
i co? on ci uwierzył tak od razu na słowo ? nie bał się , że pomyślisz o nim ,że jest łatwy ? tak napisałem i otrzymałęm komentarz : stać cięna więcej

Gość sflkflkdfkk
?

Gość ZawszeCiekawaaa
Sflk nie odrazu. Dłuższy czas sie spotykaliśmy więc miałam czas by mu to udowodnić.

Gość zgaga.
nie chce mi się już na ten temat rozmawiać, mam po raz kolejny ci tłumaczyć? NA RA ZIE