Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZawszeCiekawaaa

pytanie do panów!

Polecane posty

a ja uwielbiam gdy dorcia swoimi pazurkami wytycza trasę którą podążają usta:) Gdy jej dłonie naciągając skórę na mej męskości przesówają się w dół a usta dopełniają resztę:)

zawsze ciekawa nie ma czegos takiego jak niezdobywanie partnerki. to mit. nawet najłatwiejszą kobitę trzeba zdobyć:)

Gość ZawszeCiekawaaa
Rumm ale wiadomo że łatwa pójdzie odrazu a o niedostepna trzeba sie postarac.. Przepraszam ale na dziś koniec pisania. Ide spać bo dosłownie padam na twarz. Dobranoc wszystkim.

Hmmm... A ja tam lubie byc zwierzyna ;) widziec ten blysk w oku slicznotki na "polowaniu" Jestem za pelnym rownouprawnieniem ;) Glosowac mozecie, wiec podrywac tez wam wolno...

Gość ZawszeCiekawaaa
Pokapoka no oczywiście że kobiety też mogą podrywac.. Działa to w dwie strony.. Choć z tym równouprawnieniem bywa różnie bywa bo w wielu dziedzinach życia kobiety nadal są dyskryminowane..

o widzę, że tam się rozwinął, A może ciekawa opowiesz, w jaki sposób mężczyzna powinien się o Ciebie starać? Co najbardziej lubisz w tym procesie?

Mam lekko masochistyczne skłonności, więc lubię, jak mnie krew zalewa:) A jakiej części mojej osobowości to przeczy?

Gość ZawszeCiekawaaa
Brahmin nie chodzi i to żeby robił nie wiadomo co, kupował prezenty czy coś. Chodzi o to żeby pokazał że mu zależy. Np nie odpuszczal jak raz odpuszcze mu spotkania, pokazał swoim zachowaniem że mu na mnie zależy a nie na seksie ze mną. Czasem niech zrobi coś miłego..

Gość Antekboryny
....wyżej dópa....

Widzisz, bo faceci mają duże ego i taka odmowa jest dla nich dyshonorem:)

Gość Antekboryny
Coś miłego ? Dzisiaj nie dostaniesz lania..taki miły będę..o..

Gość ZawszeCiekawaaa
No niestety nie na każdego faceta odmowa tak działa.

Kapitanowi należy się minimum buziaczek za uświadomienie Ciebie :D Zastanów sie dobrze czy coś nie więcej :P:D

Gość ZawszeCiekawaaa
Kapitan ja nie mówie że facet ma skakać nad kobieta, ciągle jej usługiwac i wogóle.. Ale jakiś miły gest od czasu do czasu. Tak sam od siebie niech coś zrobi. Nawet głupie zaproponowanie spaceru może być czymś miłym zwłaszcza jak sie dużo pracuje... Może zaproponowanie wspólnego wieczoru nawet gdy to kobieta ma go przygotować. Ważny jest pomysł. Nie mówi że ciągle coś nowego ma wymyślać ale od czasu do czasu mógłby coś przyjemnego wymyślić. A nie tylko praca, jeść i spać...

Gość Nocny Spektator
Jeżeli facet w okolicach, powiedzmy, trzydziestki ma czas na ,,zdobywanie kobiety'' w opisany tu sposób to znaczy, że nie ma zbyt wielu poważniejszych zajęć. Wnioski co do oceny takiego partnera niech nasuną się Wam same, drogie Panie. ;)

Gość Nocny Spektator
A w odpowiedzi na pytanie autorki tematu: stosunek kobiet do seksu jest rzeczą bardzo względną i na ogół ulega zmianie z wiekiem. Znam sporo takich, które w w wieku dwudziestu paru lat należały do tych ,,niełatwych'', a teraz puszczają się z kim popadnie.Kobieta może powiedzieć, że nie należy do łatwych najwcześniej po przekroczeniu czterdziestki. ;)