Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbcshfjax

Moja koleżanka ma biede.

Polecane posty

Gość xbcshfjax

Ma 19lat. Jej mama zastawiła ją gdy była mała i jej ojca i wyjechała. Koleżanka mieszka w bardzo małej kawalerce z jej ojcem. Parodia. Wchodzi się, jest mały salonik z kuchnią, łazieneczka i sypialnia. Kurde porażka. Praktycznie zero prywatności. W ogóle jak oni śpią? Koleżanka nie ma fajnego życia. Wraca po szkole i musi zajmować się domem, gotować, robić mniejsze zakupy, bo na większe jeździ z ojcem, prać, bo on pracuje i ma tak od wczesnych lat. Ja bym się chyba zabiła na jej miejscu.

Gość mm..
Może jej pasuje takie życie.

Gość dwa kocie włosy
a mój kolega ma popierdolone pod kopułą bo całe życie jechał na układach i układzikach

Gość prawictwo pospolite141
moze znajdzie sobie sponsora ?

Gość xbcshfjax
Nie wiem czemu ale mam podejrzenia, że ona śpi z ojcem.

Gość xbcshfjax
Może nie są biedni w takim sensie, że nie stać ich na jedzenie, ubrania, inne przyjemności, mają jedynie takie małe mieszkanie i ona musi dużo robić.

Gość yookoo
To może weź kredyt i kup im nowy dom?

Gość zamknij łeb!!!
piewnie sapie dla taty do miecza wieczorem!!!

Gość mm..
Albo daj się przelecieć jej ojcu to może sam kupi jej dom?

Gość xbcshfjax
Z resztą jej ojciec to taki paker przesadny.. Widać, że na sterydy i koksy nie jest mu żal pieniędzy. Co ja mam się mu dawać? Z jakiej racji?

Gość buhahahahtwojastara
Twoja koleżanka za parę lat będzie samodzielna, poradzi sobie super w życiu ze wszystkim, bo jest przyzwyczajona do pracy i ogarnia codziennie obowiązki bez problemu, a tych, co mają wszystko podane na tacy czeka niezły szok po wejściu w dorosłość :P

Gość moja kolezanka ma
jeszcze gorzej i nie narzeka. Mieszka ma wsi w malym drewnianym domku z ojcem alkoholikiem,matka wariatka i babcia ktora jako jedyna sie o nia troszczy. Maja tylko dwa pomieszczenia w tym domku z czego kazde jest rownoczesnie kuchnia i pokojem bo babka z matka sie nie odzywa i matka siedzi w jednym a babka w drugim. Nie maja lazienki ani nawet wody w domu. Na wszystko musi sobie sama zarobic,latem chodzi na rwanie wisni,truskawek,jablek. Nawet pranie musi recznie robic bo pralki nie ma... I ja nigdy nie uslyszalam od niej slowa narzekania... A ma tak od zawsze bo jej tatus pijaczyna niczego sie w zyciu nie dorobil ale na tanie wino i faje zawsze kase znajdzie. A poza tym to nie raz sie musiala za niego wstydzic jak przychodzil pijany pod szkole zeby do domu szkolnym autobusem wrocic. Takich huji to powinni wybijac.

Gość groszkowaaaaa1
A ty masz ubogie horyzonty myślowe, to gorsza sprawa, współczujemy.