Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaka6756

do dojrzałych panów

Polecane posty

Gość gosiaka6756

mam pytanko, czysto teoretyczne. Czy związalibyście się z rozwódką, która ma dwoje dzieci. Jedno dziecko ze związku z byłym mężem, drugie z wieloletniego związku z innym facetem. Kobieta jest zadbana, szczupła i ma 31 lat :P Pytanie jest oczywiście do panów dojrzałych, nie do chłopców :P

Gość Zakrótkowiec
W takie szambo bym się nie pakował

Gość gosiaka6756
kobieta jest porządna, tylko trafiała na beznadziejnych facetów

Gość gosiaka6756
popuszczam szpary za puszke szprotek

Gość vhghjjhjhj
uwazaj bo zainteresuje sie toba jakis pedofil. na to mozesz liczyc

Gość gosiaka6756
nic nie popuszczam, ani za puszkę ani za tuzin puszek

To zależy Gosia. ja bym się nie związał, ale sa samotni, spokojni panowie, którzy zgodziliby się wychowywać cudze dzieci i mieć młodszą, zadbaną żonę. Kiedyś taką poznałem. Była bardzo miła i bardzo atrakcyjna. akurat mnie nie było tego dnia w pracy. podobno na odchodne założyła mini, miała takie nogi, ze wszystkim slina ciekła z otwartych szczęk. ja z nią tylko normalnie gadałem, nie podrywałem. Ona ostatniego dnia chciała mój telefon. Fajna babeczka, jednak dzieci były przeszkodą.

Gość Kosmita z reklamy
Nie Jakiś krótkoterminowy seks układ ok, ale dłuzsza relacja głównie ze wzgledu na dzieci wykluczona

Gość stop zniszczonym waginom
Ja nie, ale nie jestem dojrzały :D A gdybym był to pierwsze pytanie: Rodziłaś czy miałaś CC? :D

Gość raczej nie, bo ludzie
po rozwodach to odpad, tym bardziej, że masz dzieciaki z dwoma różnymi kolesiami, prawie jak 2 rozwody

Gość gosiaka6756
ależ wy jesteście okrutni :P

Gość gosiaka6756
zawodowo biore do buzi i zawsze połykam!

Gość gosiaka6756
ja nikogo nie szukam, pytam teoretycznie :P

Gość Kosmita z reklamy
Po prostu wyrachowani. Nikt nie będzie brał sobie na głowę cięzaru w postaci wychowywania obcych dzieci kiedy codziennie mozna poznać wiele pan bez takiego "dodatku" Poza tym wątpię aby można było z tobą zbudowac normalną relację. Za dużo w życiu przezyłaś, masz wiele uprzedzeń z którymi nie koniecznie chciałbym sie zmierzyć

Gość gosiaka6756
oczywiście mam uprzedzenia, ale one dotyczą tylko i wyłącznie nadużywania alkoholu przez faceta.

Gość Kosmita z reklamy
Takie uprzedzenia ma każda kobieta - no chyba że sama tez pije;) W Twoim przypadku podejrzewam że jest tego znacznie więcej z czego sama nawet nie zdajesz sobie sprawy

Samotna matka z dwójką dzieci nikogo nie szuka ;-) "masz wiele uprzedzeń z którymi nie koniecznie chciałbym sie zmierzyć" - dlatego jest mowa o dojrzałych panach, a nie chłopcach, którzy nie chcą się mierzyć z przeszkodami na swej drodze ;-)

Gość gosiaka6756
w końcu ktoś mądrze pisze. Nie jestem konfliktową osobą, wręcz przeciwnie, nienawidzę się kłócić i wymyślać niestworzonych problemów. Po prostu trafiło mi się dwa razy na niedojrzałych panów. Pierwszy twierdził, że nie dorósł do odpowiedzialności, drugi to typowy moczymorda

Gość ghuhijij
to po co brałas sobie moczymorde? tylko mi nie mow ze na poczatku był cacy bo pekne ze smiechu

Dziwi mnie tylko, że nie wzięłaś sobie do serca pierwszej lekcji z historii ("Pierwszy twierdził, że nie dorósł do odpowiedzialności") i nie zabezpieczyłaś się będąc z drugim... moczymordą. Coś mi się wydaje, że musisz mieć ładne ciało, lecz problem z... ;-)

Gość goska,nie sluchaj tych chlopta
si! juz sam zwrot-"ze zgodzilby sie cudze dzieci wychowywac" jest smieszny ja-po 2 rozwodach,2 dzieci,kazde z innym mezem nie szulkalam,8 miesiecy temu poznalam super faceta,i na moim palcu lsni piekny pierscionek zareczynowy ale nigdy nie mozesz myslec w tyki sposob-czy ktos Cie zechce,czy mu nie bedzie przeszkadzac Twoja przeszlosc i dzieci ja nigdy tak o sobie nie myslalam,jestem atrakcyjna,uwazana za fajna,daje rade w zyciu nie wolnobyc "ofiara",ktora czeka az ktos ja zaakceptuje,ja nigdy nie bylam,jak mi cos nie pasuje,mowie -dowidzenia i zaczynam wszystko od nowa i dlatego nigdy nie oprzyszlo mi do glowy,czy mnie ktos zechce? bo to ja najpierw musze kogos zechciec i tak trzeba trzymac

Gość Kosmita z reklamy
Dojrzały = mający mniejsze wymagania? Jeśli tak to ok. Być może znajdzie jakiegoś starego kawalera któremu znudzi się pranie skarpetek i jedzenie z mikrofali A jeśli masz na myśli dojrzały czyli znający swoją wartość, spełniony życiowo w dodatku mający wciąz powodzenie u płci przeciwnej to marne szanse widzę.... To na jakich facetów trafiałaś wybacz ale tez nie najlepiej o Tobie świadczy....

Gość ghuhijij
do tej miss u gory: uwazaj zeby to nie byl jakis pedofil ktory pod przykrywka zwiazku z toba bedzie sie chcial dobrac do twoich dzieci.

Gość opopopopopoo
8 miesiecy temu poznalas faceta i juz masz pierscionek? sorry ale to jakis desperat!!!

Gość gosiaka6756
drugi zaczął szaleć dopiero jak byłam w ciąży. Widocznie wcześniej się dobrze maskował. Poza tym te dzieci to nie były wpadki, były one w pełni przemyślane i wyczekane, zarówno przeze mnie jak i przez tatusiów, przynajmniej tak mi się wtedy wydawało, że przez tatusiów też. Teraz jest tak, że pierwszy w ogóle nie interesuje się swoim synkiem, drugi czasami.

Gość moj znajomy chajtnal sie
z przesliczna dziewczyna z dzieckiem. byli szczesliwi do momentu kiedy dziecko poszlo do liceum i rozki urosly. wygarnelo potem badz co badz swojemu przyszywanemu ojcu zeby sie nie wpi.. w zycie bo nic ich nie laczy. taki tekst po 10 latach wychowywania moze zabic. dobrze ze jego zona jest ok i bachor mial totalne embargo. ale po co to przechodzic?

Gość chyba? madrzejsza
To na jakich facetów trafiałaś wybacz ale tez nie najlepiej o Tobie świadczy.... xxx no dokładnie! jakos ja umiałam sobie znalezc porzadnego faceta. na moczymorde albo prostaka bym nawet nie spojrzała. sorry ale pewnie jestescie na mniej wiecej tym samym poziomie inteektualnym.

Gość goska,nie sluchaj tych chlopta
ale wy ludzie glupi jestescie tylko wam w glowie pedofile a nikomu nie przyjdzie do glowy ze to moze milosc i nie jest desperatem,jest przystojnym 45-latkiem,byc moze to ze jest Niemcem sprawia,ze ma inny poglad na pewne sprawy,he he