Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GdmdmegdgD

Dlaczego nie istnieją pary polak - angielka

Polecane posty

Gość GdmdmegdgD

dlaczeg tak mnie jakoś zaciekawilo, sama nie mieszkam tam w angli więc nie wiem co to za ludzie, ale chyba tacy jak my, więc dlaczego polacy nie mają tam brania, nawet u grubych i brzydkich :D:) ?

Gość zaniepokojonaaa5464
bo brytyjki lubia sie pierdolic, duzo , czesto, z kazdym, a polacy są słabi w łozku :O wiec angielki nie marnują na nich czasu, po co im biedak, czesto brzydal, brudas, bez seksu

Gość Zakrótkowiec
brytolki są mega brzydkie

Gość angielki to kaszaloty
:o

Gość GdmdmegdgD
Co ty gadasz, polacy słabi, spalas z każdym?;)

Gość mors w oeanie
bo polak biedny jest i nie zna angielskiego

Gość GdmdmegdgD
Skoro takie brzydkie to czemu polak nie ma u takiej szans? A anglicy jacy są? Przystojni, czy tylko bogaci:) ?

Gość j.w
BO Polacy mają mózg. Maja szacunek dla sibie i z byle pustakiem nie będą. Wolałbym być z Rosjanką, Ukrainką, Gruzinką niż z pustakiem z UK.

Gość Zakrótkowiec
otóż to ja za chiny nie ruchałbym brytolki

Gość zaniepokojonaaa5464
polakow po prostu nie stac, nie maja gestu by postawic angielce drinka czy kondoma poza tym brytyjki sa grube i brzydkie, czesto hlaja, puszczaja sie z kazdym i maja hiv

Gość GdmdmegdgD
J.w i inni obrażajacy angielki - pewnie nawet żadnej nie znacie i nie koniecznie są brzydkie wręcz przeciwnie. Mam tam siostrę ona ma sporo zagranicznych koleżanek, widziałam na fb bardzo ładne

Gość hihihhahahha
To ja wam opowiem śmieszną historię: Kiedyś ja i mój chłopak podczas urlopu w Anglii jechaliśmy sobie autobusem. No i właśnie mniej więcej były tam wszędzie Angielki takie jak opisujecie: kaszaloty z wielkimi grubymi dupami. No wiadomo że trafi się czasem jakaś ładna no i taka tam tez stała koło nas. My siedzieliśmy. I nagle autobus zahamował i ona się zachwiała i usiadła mojemu facetowi na kolana przypadkiem ;) Kurde no ... ja się później śmiałam ze farta miał ze mu się taki kaszalot nie trafił, ale z drugiej strony że tez mu akurat ładna się trafiła na tyle pasztetów ;)))))

Gość GdmdmegdgD
Tak oczywiście już każda się puszcza i ma hiv, gdyby tak było ich kraj by wymarł:O co za głupoty.

Gość Zakrótkowiec
dobrze że mu się nie zesrała w nos

Gość ula kraków
zaraz Ci odpiszą że temu że angielki brzydkie :D ( a nie że za mądre by brać sobie utrzymanka)

Gość hggv bmbmjnbmjn
szczerze mowiąc par polka - anglik (nie jakiś hindus, murzyn czy muslim tylko rodowity bialy angol) też nie znam:o poza tym wiekszość angielek delikatnie mowiac nie nalezy do pieknosci:o

Gość hihihhahahha
nie no na kolana jak już. czytaj ze zrozumieniem ;)))

Gość hihihhahahha
Zakrótkowiec dobrze że mu się nie zesrała w nos Jeśli już to na kolana - czytaj ze zrozumieniem ;)))

Gość przecinak zawodowy :D
Ja wam powiem dlaczego polacy mają mniejsze branie u cudzoziemek :D bo najzwyczajniej o ile przeciętna statystyczna polka da sobą pomiatać przez 10 lat, o tyle statystyczna brytyjka 1 miesiąc... Polacy mogą liczyć na ewentualnie afganki alr to też nie, bo żaden małoktóry polak przejdzie na islam a prawie żadna muzułmanka na chrześcijaństwo... Polacy uznawani są za porywczych despotów i dlatego tak. Ale znam kilku polaków którzy są hajtnięci z cudzoziemkami. Jeden z amerykanką, a drugi z brazylijką... ale są lajtowi w podejściu do życia i nie robią scen, gdy ich kobieta pogada z kolegą na ulicy czy chwilę na skype :)

Gość hihihhahahha
nadziała mu sie na kutasa, akurat nie miala majtek, a moj miał rozpięty rozporek, bo mu waliłam ręką całą drogę

Gość gość
nikt nie chce polaków, polak jest brzydki głupi i ma zj****y charakter

Gość gość
ale tajemnica bo nie mamy pieniędzy proste to jest

Gość gość
Wiekoszosc Brytyjek to tępe dzidy i leca na Afrykanów

Gość prawictwo pospolite 125
istnieją ,ale rzadko Odpowiedz jest prosta .. 1. Polacy nie mają pieniedzy tak jak Anglicy 2 . Polacy nie sa zainteresowani osiedlaniem sie w Anglii na stałe 3. To inna kultura jest . 4. Angielki nie mają nic do zaoferowania nic Polakom . ( faceci nie lecą na kase jak kobiety ) 5. Moja sąsiadka poznała anglika w POlsce , wyszła za niego za mąż w Anglii . Wzieła rozwód po 2 latach , bo pił codziennie po 4 piwa i nie pracował

Gość jts
Kochani ludzie, jak i w Polsce tak i w uk sa kobiety piękne i nie. Ale z opinią ze brytyjki sa tylko brzydkie sie nie zgodzę. Nie raz spotykam tak piękne istoty iz tylko prawo mnie powstrzymuje do zrobienia czegos glupiego.co do tego ze nie chca polaków. Tu musze zaprzeczyć, chca bardzo.

Gość gość
Moj syn jest Polakiem a jego dziewczyna Angielka. Oboje studiuja na tej samej uczelni a dziewczyna jest wspaniala :D I sliczna :P W Wielkiej Brytanii mieszkamy 9 lat.

Gość AgośćS
bo niemogom sie porozumiec

Gość gość
Robi Sciebie Marionetke

Gość gość
Bo Angielki mają w pochwie gwint lewostronny.

Gość hieronim siurek
A wargi mniejsze wystają im zza większych na kilka centymetrów.