Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GdmdmegdgD

Dlaczego nie istnieją pary polak - angielka

Polecane posty

Przypadkowo trafiłem na ten temat i aż mnie zatkało.Żyję w Anglii naście lat, mam obywatelstwo i generalnie wtopiłem się, więc doskonale wiem, że jest wielu Polaków, którzy są z Angielkami.Już się wcześniej spotkałem z opiniami, że Polacy są mało atrakcyjni w Europie, ale to mit.Jasne - jest kilka warunków- trzeba dobrze znać język, być w miarę zadbanym i mieć trochę ogłady.Smutnym faktem jest to, że większość moich rodaków to eliminuje.Jednak każdy kto nad tym popracuje nie będzie miał problemów.Polacy potrafią bardzo in plus wyróżnić się na tle miejscowych w kwestii szarmanckosci, zaradności w wielu dziedzinach, rodzinności i ogólnej wiedzy.Naprawdę, trochę ogłady, język i wiem, że Angielki zachwycają się takim mężem czy narzeczonym z Polski.To raczej Anglicy słabo wypadają.Mówicie  tu o ich zarobkach, ale przecież są miliony takich, którzy siedzą tylko na socjalu, cały dzień grają w gry i oglądają filmy, a na obiad jedzą doritos popijane lucozadą, a ich życiową aktywność ogranicza się do puszczania bąków i bekania, ewentualnie pracują dwa dni w tygodniu przez jakąś agencję- a i tak mają dziewczyny czy żony.Ogarnięty Polak na tym tle jest niemal księciem.Zresztą koleżanki z pracy często mnie wypytują o wolnych facetów z Polski, myślę, że nie bez powodu.

Gość grześko

A po co niby Polak miałby się wiązać z babą z jakiegoś gównokraju skoro może z Polką ?

Trochę hamuj z tym gównokrajem, bo w skali globalnej to raczej Polska jest tak postrzegana.

Gość grześko
10 minut temu, DawidoBRG napisał:

Trochę hamuj z tym gównokrajem, bo w skali globalnej to raczej Polska jest tak postrzegana.

Polska jest najlepszym krajem na świecie, a anglia to tylko jakaś wysepka zamieszkana przez zlepek różnych narodowości

Gość Ania
8 minut temu, Gość grześko napisał:

Polska jest najlepszym krajem na świecie, a anglia to tylko jakaś wysepka zamieszkana przez zlepek różnych narodowości

takie prawde

42 minuty temu, Gość grześko napisał:

Tak, i noś dalej skarpety do sandałów.A w Krużewnikach Ty był?Wstyd mi za takich rodaków, tylko szkoda, że jakoś wciąż tu z tego raju przyjeżdżają

Gość grześko
31 minut temu, DawidoBRG napisał:

Tak, i noś dalej skarpety do sandałów.A w Krużewnikach Ty był?Wstyd mi za takich rodaków, tylko szkoda, że jakoś wciąż tu z tego raju przyjeżdżają

a mi wstyd za takich jak ty, dobrze że stąd wypierrrdalacie bo nie potrzeba nam tu takich co pierrrdolą farmazony o jakichś skarpetach czy sandałach, chuuuj wie o co chodzi

Gość Dave05271w

Czemu w Polsce jest tak mało tajek ?

Ja mam dziewczynę tajkę , ale musiałem lecieć do Tajlandii by ją znaleźć. Podobno w GB I Niemcy jest dużo tajek.