Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julkax25

Magnolia Białystok

Polecane posty

Gość julkax25

hej. czy moze ktos sie podzielic opinia o sali weselnej Magnolia?? moze ktos byl na weselu albo sam je tam robil?? bo zastanawiam sie nad urzadzeniem tam swojego wesela.

Gość Elwira Misiuk (Nowik)
Witam, gorąco polecam salę bankietową Magnolia w Białymstoku. Robiłam tam swoje wesele i naprawdę wszystko było dopięte na ostatni guzik. Obsługa cudowna, jedzenie pyszne (i dużo) właściciel serdeczny. Polecam bardzo bardzo gorąco

Gość gość
Ja robiłam tam swoje wesele i w 100% polecam. Właściciel serdeczny i pomocny ( odpowie na każde pytanie i doradzi ). Obsługa też bez zastrzeżeń. O nic nie trzeba było prosić, sami chodzili i patrzyli czy komuś talerzyk wymienić, czy coś przynieść. Jedzenie pyszne (domowe) Z menu nie ma problemu jak chcesz coś innego to po prostu mówisz i robią. Ja tam też zamawiałam tort bo się okazało, że cena nawet niższa niż gdzieś w cukierni i był na prawdę dobry i też ładnie wyglądał. Zamawiałam tam również ciasto dla gości ,musiałam tylko kupić naklejki na pudełeczka, a resztą oni się zajęli. Podsumowując.......polecam z czystym sercem , na pewno wybrałabym tą restauracje jeszcze raz.