Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fewfwerqwe

Cała prawda o właścicielach BMW i Audi :)

Polecane posty

Gość **Mycha unlogged
mycha i pśp zaraz przyjda pokwęczeć,że zazdroscimy jej tego złomu obsikanego przez helmuta ;D

Gość zawsze mi mowili
ze to czlowiek ma kontrole nad maszyna nie na odwrot. jesli sadzisz inaczej znaczy ze twoje auto jest madrzejsze od ciebie, a zakladajac taki temat nawet mozna byc pewnym🖐️

mam sie teraz poplakac czy jak? :) Boli, ze ktos woli cos innego niz ty czy gdzie masz problem, bo nie rozumiem?

Gość ciao siciliano
mychol jestes typowym pustakiem i nie pasujesz tu po prostu wypierdalaj na inne forum, nie wiem wizaż, miłości audiolek? ale pewnie cie wypędzą bo sie na niczym nie znasz, nie możesz siedziec na niemieckim forum? a sory, nie znasz niemieckiego ;) tak to lubie tu wszystkich ale ciebie nie trawie i mam nadziej,że w koncu znikniesz

Gość fewfwerqwe
Nie boli, ale w każdym topiku o motoryzacji musisz wpieprzyć swoje trzy litery, B M W :D Jesteś żałosna, i stawiam swojego Nissana że dostaniesz baty na 1/4 mili :D

Gość fewfwerqwe
Ostatnio jakaś dziewucha szukała taniego, leciwego mieszczucha. Ludzie polecali corsy, lanosy, micry... i wtedy przyszła MYCHA :D TYLKO BMW :D

mhmmm a skad wiesz gdzie sie wypowiadam? I z jakiej racji sie poczuwasz do pisania mi dokad mam isc? Wszystko wiecie o mnie lepiej niz ja sama, moje umiejetnosci i to jakim jezdze samochodem. No wlasnie, jakim, kafeterianie? :)

Gość BMW seria 5
hehhh

ostatni topik gdzie napisalam cos o bmw byl topikiem gdzie sama autorka chciala kupic auto tej marki. O tym co ty napisalas sobie nie przypominam.

Gość aewdQe
mycha jeżdzisz bmw :p sama kiedyś pisałaś. a Twoj tata miał mercedesa :p

chodzi mi o konkrety. Ktos tu mi daje pewniaki, wiec moze o silniku swojego samochodu sie cos dowiem? :P

problem w tym, że ty nie potrafisz jeździć samochodem z napędem na tył... po twoich wcześniejszych tematach ... śmiem twierdzić, że masz poważne problemy z prowadzeniem jakiegokolwiek samochodu...

Gość fewfwerqwe
Sram na silnik twojego samochodu, mogę ci co nieco powiedzieć o moim :D Zakuty CA18DET, obecnie 300 KM, będzie więcej :)

Gość aewdQe
a tam silnik pewnie z malucha heh :p

natomiast znaczk bawarskiej fabryki mechanizmów ( w skrócie BMW ) jest dla ciebie magiczny tak samo buciki w przymierzalni z jednej z twoich niegdysiejszych fot... analogia do blondynki zafascynowanej restauracją pod złotymi łukami ( w skrócie McDonald )....

bawi mnie to co wypisujecie. Nie tylko o jakims glupim samochodzie, ktory dzisiaj sie ma a za rok zmienisz sobie na nowszy/ladniejszy czy z jakiegokolwiek powodu. Bawi mnie czytanie o sobie od ludzi, ktorych w ogole nie znam, ktorzy nawet nie wiedza kim jestem, jak wygladam. Po co i na co to, nie rozumiem, i zastanawia mnie kim musza byc ludzie z takimi zajeciami w wolnym czasie.

reasumując - Mycha jesteś płytka jak Zatoka Pucka...

nie jest magiczny. Mysle, ze tyle oleju w glowie masz, ze znasz definicje samochodu. A ze mi najbardziej przypasowala ta marka a nie inna z pewnoscia nie jest wyznacznikiem mojej osobowosci, w najmniejszym stopniu. Jesli ktos twierdzi inaczej, to ja nie chce sie zaglebiac w jego idee, wartosci i inne poglady. Dla Ciebie ktos bedzie pusty bo ma gwiazde na masce samochodu, dla Ciebie ktos bedzie nie wart uwagi, bo ma wg Twojego uznania brzydka twarz, zly kolor wlosow czy co tam jeszcze. Dla mnie z kolei pusty bedzie ktos, kto ubliza ludziom ubogim czy nieszczesliwym. Dla mnie nie wart uwagi bedzie ten, kto krzywdzi innych. v v Co tam jeszcze o mnie wymyslicie - bawcie sie dobrze. I zycze Wam wszystkiego dobrego, nie denerwuje mnie to, poniewaz w momencie kiedy wylaczam laptop nie ma juz was, jadu, zawisci i bijacej glupoty od niektorych na tym forum. v Jakie macie o mnie zdanie - zbytnio nie interesuje mnie to. Lubie tu przychodzic, bo jest pare ciekawych osob, bo czasem moge komus w czyms pomoc, bo lubie sie odmozdzyc czytajac glupoty innych ludzi. Milego wieczoru.

Gość horyzont
fewfwerqwe Sram na silnik twojego samochodu, mogę ci co nieco powiedzieć o moim Zakuty CA18DET, obecnie 300 KM, będzie więcej jak to fajnie jest sie w necie pochwalic, szkoda ze na ulicy chodzis potulny ja baranek, ale za to w sieci wielki cwaniak i niesmiertelny, kazdy ma prawo dom wyrazania swojej opini,wrzuc na luz i zejdz z mychy... :)

Gość gość///////,ordy//
\ =po raz pierwszy szacun dla ciebie 🖐️:classic_cool:]]]]

Gość fewfwerqwe
Zaloguj się mychą, nie pogrążaj się :)

Gość fewfwerqwe
pisałem oczywiście do "horyzontki" :D

Gość fewfwerqwe
I cwaniakiem to jesteś ty, zwykła kurwa która myśli, że pana Boga za jaja złapała

Gość horyzont
smieszne zeczy piszesz... co potwierdza moją teorię:D

Gość horyzont
* rzeczy