Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chuderlaczek

dyskryminacja!!

Polecane posty

Gość Chuderlaczek

Cześć! piszę na dość nietypowy temat. Narzekam na złe postrzeganie chudych, nawet szczupłych dziewczyn. Naokoło pełno sloganów : "PRAWDZIWA KOBIETA MA KRĄGŁOŚCI" KOBIECOŚĆ ZACZYNA SIĘ OD ROZMIARU L I MISECZKI C!!" no cholera mnie już bierze... także wszędzie propaguje się te krągłości. I super, jeśli ma to na celu zabranie kompleksów krągłym, atrakcyjnym przecież dziewczynom. Ale robi się mniej fajnie gdy przez takie postrzeganie kobiecości dodaje się na siłę kompleksy kobietom, które z natury są chude, nie mają tych kragłości, i nic za to nie mogą. OTÓŻ JESTEM CHUDZIELCEM noszę rozmiar sx miseczkę B i jestem filigranowa podobam się sobie i nikt mi nie powie ze nie mam prawa przez to czuć się kobieca!! AMEN:)

Gość Igor z Kielc
Masz chłopaka?

Najlepsze są te pośrednie grube tam gdzie trzeba i chude gdzie trzeba.Nic nie poradzisz.A sama chciałabyś chuderlaka ?

Gość Chuderlaczek
nie wiem nie mam swojego typu dla mnie meskośc to coś więcej niż wygląd tak samo kobiecość:)

Gość G.o.ś.ć
W dobie dzisiejszej cywilizacji, kobietę postrzega się, a właściwie faceci postrzegają, jako obiekt pożądania, seksualności i właściwie oprócz kasy jest to dla nich priorytet pod względem wartości osiągalnej. W związku z tym dominuje męska żądza, "przebieranie" w kobietach poniżanie ich. Kiedy te zwierzęce instynkty przestaną górować nad istotnymi wartościami życia, bo konsekwencji tej głupoty mamy już o wiele za dużo. A co do kształtów, to raczej dopatruję się działań profilaktycznych przeciwko bulimii i anoreksji.

Gość G.o.ś.ć
W dobie dzisiejszej cywilizacji, kobietę postrzega się, a właściwie faceci postrzegają, jako obiekt pożądania, seksualności i właściwie oprócz kasy jest to dla nich priorytet pod względem wartości osiągalnej. W związku z tym dominuje męska żądza, "przebieranie" w kobietach poniżanie ich. Kiedy te zwierzęce instynkty przestaną górować nad istotnymi wartościami życia, bo konsekwencji tej głupoty mamy już o wiele za dużo. A co do kształtów, to raczej dopatruję się działań profilaktycznych przeciwko bulimii i anoreksji.