Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość falafele

Nie wiem już co robić... Mam dylemat.. :(

Polecane posty

Gość falafele

Z moim facetem byłam 2 lata, mieszkaliśmy razem i stosunkowo jakoś się układało. Pochodzimy z dużo różniących się rodzin, ale to mi nie przeszkadzało, do czasu... Mój facet jest dla mnie w domu przekochany, gdyby mógł, nosiłby mnie na rękach, gotował obiadki i spełniał moje zachcianki. Problem w tym, że kiedy gdzieś idziemy, to on czasami zachowuje się dziwnie (zwłaszcza kiedy popije), że jest mi nieraz za niego wstyd. Drugi problem, to taki, że gdy pije to czasami do spodu... Bardzo mnie to drażni.. Czasami mam wrażenie, że jest dla mnie za prosty, za zwyczajny, wydaje mi się, że potrzebuję kogoś bardziej oczytanego, ogarniętego. Po ostatniej kłótni nie wytrzymałam, kazałam mu wracać do domu, od czwartku go niema, jutro ma przyjechać po swoje rzeczy i wynieść się z mojego życia raz na zawsze... Ale.. ja nie wiem czy chcę. Ciągle płaczę, żal mi tego wszystkiego, nie wiem czy go kocham... Wiem, że gdyby się zmienił, to byłoby lepiej.. Siedzę teraz sama w pustym mieszkaniu i jest mi cholernie ciężko... Brakuje mi jego.. :(

Gość kamikadze emeryt
oczywiscie estes tu nowa przez przypadek napisalas na tym bagdnie lofffam cie za to z takiego samego przdku

Gość falafele
:(