Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marysia16

Dlaczego ma na mnie "ochotę" chociaż mnie nie kocha

Polecane posty

Gość Marysia16

Elo, mam problem. Na obozie poznalam pewnego chlopaka. Od razu wpadl mi w oko lecz nie zwracal na mnie najmniejszej uwagi. Postanowilam to olac i zajac sie innym ;) Gdy wrocilam juz do domu to dopiero wtedy napisal do mnie na fb. Wymienilismy sie nr tel i wgl. Po pewnym czasie wiedzialam juz ze go kocham. Poeiedzial mi raz ze chyba mnie tez kocha ale nie jest pewien. I to by bylo na tyle jesli chodzi o wyznawanie milosci :D potem nastapily monotonne rozmowy o seksie i wgl (nie wspomnialam tylko tego ze mieszkamy ze 100 km od sb :() a calkiem nie dawno poprosil mnie bym do niego przyjechala i wgl bo chce seksu. Zapytalam sie go czemu chce tego jak ma wokol wiele ladniejszych i chetnych panienek. Powiedzial ze po prostu ma ochote wlasnie ze mna. Ja tez tego chce i czuje ze jestem gotowa mu sie oddac. Jedyne co mnie dziwi to to czemu jak mnie nie kocha to chce tego ze mna. Dodam ze mam 16 lat ;) prosze bardzo o konkretne odpowiedzi, czy mnie kocha ale nie chce sie przyznac, czy traktuje mnie jak zabawke i swoja dziwke. Mam z nim zerwac kontakt?? Pomozcie ;******

Gość fannyoranny
nie wiem, czy cie kocha czy nie, a twój wiek mówi sam za siebie; facet zawsze ma ochotę na seks i uczucie do niczego nie jest mu potrzebne przy tym

Po 1. Z opisu wynika, że nie wiesz nawet co to znaczy kogoś kochać. Po 2. Facet chce się z tobą przespać i pewnie nie tylko z tobą. Po 3. Nie musi cię wcale w tym celu kochać. Po 4. Tak ciężko napisać "siebie" zamiast "sb" i "w ogóle" zamiast "wgl"?

Gość Marysia16
To moja pierwsza powazna milosc, zawsze bylo tylko zauroczeniea on no nie powiem, modelem to on nie jest ;) mg byc w niego zapatrzona i nie widziec wad. Staralam sie z niego maksymalnie wydusic czy mnie kocha, on po prostu chce i tyle, tylko nie ogarniam jak mozna sie z kims przespac, nie majac do niego zadnego uczucia... Wiem co do niego czuje, ale od calkiem niedawna zaczelo mu z tym odbijac :/

Gość Marysia16
Dzieki ;** mam jeszcze pytanie... Zerwac z nim kontakt czy wrecz przeciwtak wiec jest starszynie? Dodam ze za miesiac Marcin skonczy 18 ;) tak wiec jest starszy

Zerwij, i poczekaj na kogoś lepszego. v (chociaż, po namyśle....)

traktuje cie jak zabawke...zerwij z nim..bo skoro cie nie kocha a chce to z toba zrobic?? dziwne to jest...a jezeli go kochasz i jestes gotowa mu sie oddac to rob jak chcesz...tylko zebys potem nie płakała,nie cierpiala przez niego ze on cie potraktowal jak zabawke,ze on cie rzucil bla bla bla...

Gość dorado
Moorland dziś tak młodzi piszą skrotowo. Niedługo same emotki będą i pojedyncze litery.

Gość Marysia16
Dziekuje Wam za rady ;** co do pojedynczych liter... Warto sprobowac :D

Gość Marysia16
A zebys wiedzial xD

Gość Marysia16
Albo wiedziala ;)