Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annamalinkaa123

Problem z Wordem i plikami :/

Polecane posty

poza tym jak masz taką mozliwosc i nie preko ci z czasem to mozesz rowniez wgraj ten "uszkodzony " plik na pen driva i na innym u kogois komputerze sprawdzic czy sie otwiera, bądz komus ze znajomych mailem jako zalacznik wyslac i niech tobie odp czy u nich tez doopa plum z tym, ostatecznie bym przywrotke zrobila osobiscie lub jesli boisz sie ,to poradzila sie kgos w serwisie komp jak ten "uszkodzony" plik ktore sobie wgrasz na pen driva odzyskac ,moze oni cos wycudują swoimi programami i go wskrzeszą

poza tym jak masz taką mozliwosc wez ten "uszkodzony" pli zgraj na pen driva i u kogos na innym komp sprawdz czy da sie otworzyc, lub mailem wyslij komus w zalaczniku, nie tobie odp czy potrafia go otworzyc na swoich komp Jesli mozesz poczekac do pon ,to przejdz sie do jakiegos servisu kpomp z tych zgranych plikiem na pen drive i popytaj sie czy da rade sie go uratowac jakimis programami moze ktore oni znają

zanim zaczniesz histeryzować sprawdź czy możesz otworzyć właściwości pliku i czy masz dostęp do uprawnień - z opisu wynika, że nie; odpal system w trybie awaryjnym, wejdź na konto admina

Gość annamalinkaa123
Dziękuję za rady. Tego pliku nie da się nigdzie załączyć / zamieścić/ usunąć / zmienić nazwę itd... nawet wysłać na maila/ przesłać na pen-drive...

Gość annamalinkaa123
akronim - jutro spróbuje to zrobić i wejść w tryb awaryjny. A jeżeli w tym trybie nie da się odpalić pliku ani nic z tym zrobić???

Gość annamalinkaa123
Przejrzałam dziś mnóstwo plików i pozmieniałam w ważniejszych na wersje PDF i zapisałam dodatkowo na płyty. Została mi druga część - w której są właśnie pliki, których nie da się otworzyć - O bajtów. Usunę je jedynie Unlockerem... aby móc zapisać reszte na płyty...

a sprawdziłaś uprawnienia do pliku i prawa własności? jak nie masz niektórych praw to plik wielkość pliku będzie widoczna jako 0 i nie będziesz mogła nic z nim zrobić

Gość annamalinkaa123
zapisałam większość plików w PDF. Zmieniłam lokalizację plików... i jak zapisywałam na płyte to zauważyłam, że nie ma dostępu do plików (ścieżek). Zapisane pliki miały 0 bajtów. Zapisałam drugi raz, ale miałam możliwość zmiany folderów - pliki, które były nazwane tak samo jak folder - automatycznie przyjęły wartość 0 bajtów. Udało mi się zmienić nazwy i pliki działają. Jeszcze jeden folder przeniose- może uda się również zmienić. Zapisałam wszystkie dane i pliki na płyty.