Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Heeeepy miumi

Nie chcę wracać do pracy...

Polecane posty

Gość Heeeepy miumi

Mam malutkiego synka i jeżeli wrócę do pracy, to nie będzie mnie 10 godzin (8 godz. plus dojazdy), nie będę go oglądać przez cały dzień. W pracy jak zwykle wyścig szczurów, koledzy sztucznie uśmiechnięci, szef ciągle z pretensjami...teraz tak jest w wielu firmach przez ten cholerny kryzys, więc nawet zmiana pracy nic mi nie da. Jejku jak ja bym chciała zostać z tym kochanym maluchem tak jeszcze przez 2 lub 3 lata w domu, w tym kochanym bezpiecznym i ciepłym kątku., ale bez mojej wypłaty nie damy rady. Gy zaszłam do firmy na chwilkę, a potem byłam zmuszona załatwić kilka rzeczy w urzędach dla szefa, to gdy złapałam w objęcia mojego malucha, poczułam się taka szczęśliwa, naprawdę nie chcę wracać do pracy, jeszcze nie teraz...A muszę, bo finanse.

Gość dfvdrfcrf
nie dziwie Ci się, pracowałam w kilku miejscach , wszędzie sie ludzie nienawidzą przez ten kryzys

Gość kawusia0156
kolejna leniwa locha :-(

Gość to idz do innej
roboty podzwigaj troche garów na stołówce biurwa i jej źle z papierkami lata i wielkie halo

Gość wredniucha10
""kolejna leniwa locha"" od kiedy istnieje cywilizacja kobiety rodziły dzieci i zajmowały się domem - to komuniści wygonili je do pracy

Gość 1 i 2
a ile lat ma syn?

Gość odp...->
to ile ma Twój synek? jak nie chcesz wracać do pracy to zrób sobie kolejne dzieciątko ;)

Gość moja kolezanka wrocila
po macierzynskim i własnie nie ma jej po 9-10h a dziecko ma 7mcy tez traci na dojazdy kupe czasu,a kasa zadna ja bym olała prace,albo poszukała pół etatu

Gość vginna jestemchyba33
a gdzie tatk sprawca ciazy?

Gość moja kolezanka wrocila
w sumiie pomysł nie jest zły,skoro ma byc rok teraz macierzynskiego

To normalne że każdy chodzi do pracy tylko po to żeby zarabiać pieniądze. Nie znam osób którzy by lubili pracować i biegli do niej jak na skrzydłach. Ja też gdybym nie musiał to bym nie pracował tylko spał do późna, oglądał filmy i poświęcał się swojej pasji.