Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość własnie tozrobił

Mój facet sika do umywalki ! Wasi tez to robią? Jestem w szoku

Polecane posty

Gość własnie tozrobił

Teraz juz spi ale wczesniej jak sie mył weszłam do łazienki bo obcinacz i patrze a on sika do umywalki, pytam go co ty robisz??!! A on szczerzy zeby ze do kibla mu sie nie chcialo isc...odkrecił wode zeby resztki moczu polecialy. Kurwa mac, co to ma byc? Aha i uprzedze wasze komentarze; on nie jest żadnym prostakiem burakiem wiesniakiem czy robolem w spoconej koszulce, normalny facet praca pod krawatem, i nie wiem czy w firmie tez takie rzeczy robią...moze ja zaczne sikac do umywalki ? Ciekawe co wtedy powie

Gość he he no nie
przecież każdy tak robi

Gość i jak myć buzie i zęby
potem :o

Gość ......mamcia.....
Mój sika do ubikacji, a w domuzeby mocz się nie rozpryskiwal i syfu nie było - na siedząco.

Gość taki jeden facet 28
też sikam do umywalki ..ale niebedę sie swojej przyznawał ;p

Gość taki jeden facet 28
nieźle go wytresowałaś jak na siedząco juz sika masakra ;S

Gość jakubczyk28
do umywalki najlepiej bo można ptaka umyć odrazu.Na stojąco nie sikam w kiblu bo cisnienie za duze i bym obryzgał wszystko dookoła.

Gość Sushdbxbx
Taki jeden cos tam zmien niki bo śmiać mii sie chce:O

Gość margareeeeet27
moj tez tak robi :/ sika do zlewu w łazience;/ czasem jak mu sie nie chce w nocy wychodzic to potrafi nasikac do pustej butelki po napoju :/ Facet...który uczy:/

Gość 77531900
Ha! Mojemu tez sie zdarzy ale po alkoholu. Ale on sobie jeszcze prysznic i wanne upodobal jak jest w stanie wskazujacym.

Gość ale mnie ubawiłyście
mój nigdy tak nie robił co wiecej, uzywa nawet papieru toaletowego po siusianiu - wyznal mi to :P może wy dziewczyny zacznijcie sikać im do butów :D:D:D wtedy przemysla swoje zachowanie

Gość Unistytutka
W czym jest problem, bo nie rozumiem? Umywalka jest pozniej jakos wyjatkowo skazona? Ktos tam pytal jak myc buzie i zeby. Pod woda oslico. Chyba nie lizesz umywalki, ani nie dotykasz twarza? Nawet gdyby to bedzie tam mniej bakteri niz na twojej rece gdy sie czegos zlapiesz na dworzu. I pewnie dotykasz pozniej twarzy. Co jesli smierdzace nogi ktos umyje? Wiecej bakterii niz z moczu, ktory ich miec nie powinien u zdrowego czlowieka. Chyba, ze to jakies wzgledy estetyczne. Polowa z was na anala sie godzi, o lodzie nie wspominajac. Czesc lize annusa, a problem robia z sikania do umywalki :D

Gość Unistytutka
Moze i prowo, ale czesc odpowiada prawdziwie. Temat walkowany setki razy. A sikanie pod prysznicem jest ekologiczne :D ­ http://www.youtube.com/watch?v=XZ_DNc1zbxI ­ Tlumacznie : "Sikaj pod prysznicem! Chcemy aby robili to wszyscy! Faceci! Kobiety! Dzieci! Brazylijczycy! I nie! Szlachetnie urodzeni! Zwykli ludzie! Muzycy! Sportowcy! Pół-ludzie, pół-potwory! Duchy! Brazylijskie legendy! Greckie legendy! Dobre osoby! Złe osoby! Geniusze sztuki! Geniusze nauki! Artyści cyrkowi! Kochankowie! Stwory z innych planet! Gwiazdy filmowe! Mówiąc krótko sikając jesteś z nami! Sikaj pod prysznicem pomożesz lasom!"

Gość 99 proc tak robi
i myją jeszcze dupę po sraniu w umywalce, lepiej mieć czystą dupę i małego niż czyste umywalki a brudną dupę

Gość gośćxt
Norma, tak wygodniej i szybciej