Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna a bezrobotna

Jestem wkurzona! Nic nie mam z życia jeszcze to co dzisiaj zobaczyłam

Polecane posty

Gość piękna a bezrobotna

Włączyłam sobie nk a patrze a tu znajomi mają zdjęcia. Kolega który jest za granicą, koleżanka z delfinami, kolejna koleżanka zrobiła sobie sesje w pięknych sukienkach. Jestem załamana. Ze mnie to taka dziadówka a oni pokazywali swoje fotki nie wiedząc o tym że mogą kogoś ranić tym co ja zobaczyłam. Zrobiło mi się tak przykro. Wydarłam się na rodziców, co wy mnie gnoje zapewniliście. Poszlałm do pokoju i płakałam. Potem się uspokoiłam, włączyłam fejsbuka. A tu kolejne gnoje. Ten sam kolega który miał zdjęcia z wakacji wkleił zdjęcia swojego auta i nowej plazmy którą se kupił a inna koleżanki pokazała jak ma urządzone mieszkanie i biżuterie na rękach. Ludzie to świnie. Ja mam 24 lata, brak pracy, brak studiów(nie było kasy na edukacje) a oni oboszą się ze swoim bogactwem. Teraz cierpie. Dlatego że wlazłam na te głupie pieprzone portale społecznościowe. Serce mi pęka jak to widze. Obdzwoniłam wszystkie przyjaciółki, trochę ponarzekałyśmy na nich. One też są bezrobotne i mówiły jakie to świnie podłe.

Gość piękna a bezrobotna
Ja też musze sobie zrobić fotomontaż i niby pokazać że byłam na wczasach. Ale na takich super wczasach, niech umrą z zazdrości a nie osobe którą nie stać by znalazła sobie pracy narażają na zawał serca. Jak tak można? Jak można być tak bezwzględnym.

Gość uspokój sie babo
jedz zagranice tez zarobisz na super wczasy bez fotomontazów

Gość piękna a bezrobotna
Oni mieszkają w Polsce. Najgorsze jeszcze jest to że wielu z nich mają ogólniaki bez matury albo ewentualnie zawodówki albo technika i mają te wszystkie luksusy. Do tej pory łzy mi się leją jak to widze. Dlaczego oni mają takie samo wykształcenie jak ja a może i gorsze bo ja skończyłam technik mechanik obróbki skrawaniem, potwierdzone kwalfikacjami zawodowymi i maturą i co z tego mam? gówno mam. Poświęciłam się nauce a ch*ja z tego mam a oni na dopach lecieli i w ch*j pieniędzy mają. Ja nawet z tymi bardzo dobrymi i celującymi na studia nie mogłam się wybrać.

Gość bo live ist
brutall