Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lagunastópki

Dziewczyna którą kręci pissing i fetysz stóp

Polecane posty

Poznałem kilka dni temu raką dziewczynę tutaj na Kaffe i powiem Wam że początek Naszej znajomości jest super ;) Komu też się udało znaleźć dokładnie kogoś takiego jakiego szukaliście ??!

Gość i opierasz znajomość wyłącznie
na fetyszu?

Gość i opierasz znajomość wyłącznie
mam inne fetysze, ale też raczej "ciekawe" (chociaż piss cześciowo też) i właśnie nie chcę by ktoś się mną interesował głownie z ich powodu:O bo poznać osoby o podobnych to proscizna, ale by odpowiadały nam one pod innymi względami to już jest problem

no jeśli chodzi o inne sprawy niż fetysze to ja mam nadzieję że będzie o.k. Przynajmniej tak bym chciał . Za wiele nie mogę pisać na ten temat bo wiem że Ona by sobie tego nie życzyła ......

Lagunastopki ale ja tu nikogo nie szukam ;) I tak bym sie z nikim nie spotkala w zyciu, a juz napewno nie na sex ;) I wole go uprawiac niz o nim pisac, chociaz sklamalabym gdybym napisala, ze z osobami z ktorymi weszlam tu w blizsze kontakty nie rozmawiam o sexie ;) Ale nie chec spotkania sie jest powodem tych rozmow...szukam nowych pomyslow na ciekawy sex i powiem Ci, ze wiele sie juz dowiedzialam od facetow i wielu rzeczy wyprobowalam ;)

Gość mi też się udaje
Zwykle szukam w internecie kretynów do gnojenia, i nigdy jeszcze się nie zawiodłem.

Mnie najbardziej kręci kurewskie pożądanie w oczach partnera/kochanka. Wtedy moja wyobraźnia nie zna granic. Footjob czemu nie? Sikanie wprost do jego ust-z rozkoszą. Tak samo jest w drugą stronę. Kiedy pożądam czekam z wysuniętym językiem i błagalnym spojrzeniem na każdą kroplę. Nie jestem fetyszystką wspomnianych praktyk a zwolenniczką dobrego, niczym nieskrępowanego seksu z kimś kto mnie pociąga.

o proszę :D czyli nadal poznajesz coś nowego :) No super - też będę do tego dążył . A co do spotkań- ja tam jestem otwarty na real i mam nadzieję że z ta panna z którą piszę /już na priffku/ znajomość przeniesie się w real ! No ale czas pokaże

Zielona - super . Może ja też się czegoś ciekawego nauczę ... A co do spotkań to ja jestem otwarty na real ;) a szczególnie z tą z którą obecnie piszę już na privku ale poznałem ją tutaj - na Kaffe :)

Ja wiem czy poznaję...? Było już w moim życiu kilku mężczyzn z którymi miałam okazję próbować różnych rzeczy. Obecnie nie przychodzi mi do głowy żadna praktyka której chciałabym spróbować a nie próbowałam, raczej mężczyzna;)

jak urozmaicić swoje życie seksualne- już ktoś założył trzy topiki a ja znowu widzę Wasze wpisy a moich nie ... Coś to Kaffe dziś szwankuje !

Dark nic się nie stało ;) No podoba mi się to Twoje nastawienie do sexu - co się będę rozpisywał ... ;) Topik nie przepadnie - jakby co to odświeżę wieczorkiem ;)

Nie tylko dzisiaj szwankuje, chyba juz od piatku sie cos pieprzy ;) I Pewnie ze poznaje sporo rzeczy, przede wszytskim zawsze pytam facetow o ich fantazje sexualne i uwierz mi kazdy ma inne, i kazdy podrzuci mi jakis ciekawy pomysl ;) Nie zebym nie miala swoich wlasnych fantazji, pragnien, pomyslow, ale po 15 latach wspolzycia, dosyc szeroko naciagnietych granicach naprawde malo.jest rzeczy, ktorych nie probowalam ;)

Gość jkajsajaksjaka
Ja bym chcial pissing zrobic ale moja nie chce

Gość sexi chlapu.
no wlasnie piekne kobiece stopy i dłonie, bajeczne