Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna rapera

jade do anglii na wycieczkie

Polecane posty

Gość dziewczyna rapera

Hiej drogi narodzie, wlasnie ukonczyl sie kolejny tydzien na bezrrobociu I poem tak: ni ma na nic czasu, wszedzie gdzies laze, zalatwiam, ciagle gotuje, sprzatam, zre I takie tam, oogolnie przesrane ale dobra, plus jest taki, ze nie musze lazic do roboty I uzerac sie z grubymi maciurami. a teraz niespodzianka (dla mnie, bo wy I tak nic z tego nie macie). Jade do anglii na wycieczkie, boze bede pierwszy raz za granica! Ja! I tteraz pytanko do tych co tam byli, badz sa. ile kasiuty mi trzeba, zeby sie tam porzadnie obkupic. czy sa tam fajne ciuchy takie jak ja to sobie wyobrazam I przede wszystkim po taniosci, bo jade tam z myslo, ze obkupie sie za darmo. I kolejne pytanko, ja sie tam na disco wybieram I trochie sie boje, ze mnie zgwalco, tym bardziej, ze jedynym angielskim wzrotem, ktorym operuje jest: are you faking tu mi? Czy jak jestem ladna (a jestem) to duze prawdopodobienstwo, ze murzyny beda chcialy dostac sie do mojego kakala? odpiszcie, bo obawiam sie o moje zycie, a zqarazem o mojego chlopaka ktory tez spiewa rap I bedzie chcial mnie bronic.

Gość muf mi heniek
jak dasz dupy pod latarnio to mozesz jechac bez grosza :classic_cool:

Gość dziewczyna rapera
Ale ja nie chce jechac bez grosza, chce sobie cos kupic tanio. I skad pewnosc, ze w anglii sa latarnie? Tam wszystko jest na od wrot to pewnie I latarni morskich nie ma.

Gość dziewczyna rapera
Henio tak w ogole to szybka erekcja z twojej strony :-) ja jeszcze nie skaczylam pisac a ty juz mi odpisales, brawo!

Gość muf mi heniek
a kto tu muwi o morskich... ulicznych jak nasrane

Gość dziewczyna rapera
Jak nie trzeba to wszsycy sie chwalo, ze w anglii siedza, ze bogacze, ze se samochody pokupali, ze ekstra ciuchi majo, ze kasiuty w pyte, a teraz co? Nikt nie umie mi odpowiedzicc? O takiego wala angole za dyche, w dupie zescie byli I gowno widzieliscie ciule niemyte,

Gość dziewczyna rapera
A co Ty cheniek taki wulgarny I agresywny? Reka ci w nocy odmowila, czy nie spelnila twoich zachcianek? Ja pytam o pytania ktore zadalam, a ty mie o latarniach trukasz. Naucz sie czytac.

Gość dziewczyna rapera
Cheniu, a sluchasz rapu? Jestes raperem czy zwyklym zerem? A moze jestes z miasta bochaterem?

Gość muf mi heniek
Renka nigdy nie odmawia :classic_cool: zazdroscisz? :D

Gość dziewczyna rapera
Cheniek chlop z jajami miedzy nogami cheniek operuje agresywnymi slowami cheniek nie przepusci zadnej kobiety bo cheniek potrzebuje mocnej podniety. ref. On ja bral, on ja bral, jemu stal jemu stal, ona nad nim sie schylala potem kalem go obsrala. taki chenio je bochater jak ta Emilija Plater. Chenio moj chlopak to pszed chwilo wymyslil dlla ciebie

Gość dziewczyna rapera
A co taka puszczalska I oddana tobie ta twoja renka?

Gość dziewczyna rapera
Co heniu zatkalo kakalo?

Gość dziewczyna rapera
Ktosby zechcial mi moze doradzic?

Gość pewna ladna dziewczyna
Haha, ostry ten rap ;) Jeszcze porapuj proszę, swietna jesteś :D

Porapuj jeszcze, dobrze Ci idzie :D

Gość dziewczyna rapera
A dziekuje. To moj chlopak, wpisz w google: dziewczyna rapera kafeteria I tam wysskocza ci dwa tematy, w ktorych pisalam piosenki mojego chlopaka.

A proszę :) ale chciałbym coś nowego, tamte tematy już znam .

To badziewne forum dzisiaj postow nie wysyła

Gość to ty...........
nie mowi sie : na wycieczka, tylko podszkolic jezyk, a tak w rzeczywistosci stoisz na zmywaku i tyrasz. z polakami,. i tak szkolisz jezyk- ojczysty:P

Gość gobylinka
to ty......- ty bylas na zmywaku:), normalni ludzie jeżdżą właśnie w celach turystycznych .

Gość dziewczyna rapera
Ja nie jade tam zmywaxc naczyc kwoko, tylko zwiedzac, tanczyc, pic I zyc I wydawac kase. Bo mnie patologio na to stac, gdyz mam zasilek dla bezrobotnych I se mogie porzadzic. Ha znowu wam zatkalam kakala

Gość porapuj Drzoanko
nie daj się prosić

Gość dziewczyna rapera
Ok namowiliscie mie, a wiec przed wami kawalek z aktualnej chwili z mojego rzycia. stoje pod pizzerio czekam na chlopaka czekam, bo ten ogier ma duzego ptaka. stopy mi umarzly, Gile mi zwisaja, w uszach sople lodu po brodzie sciekaja. hej chlopaki patrzta jaka lola chcesz to podejsc blizej, strzele ja ci gola. strzele prosto w gembe, ze ci pojdzie sraka, ty mnie nie podrywaj- bo ja czekam na chlopaka.

Gość dziewczyna rapera
To taki szybkie na poczekaniu, koncze bo chlop juz przyszedl, jeszcze pozniej tu cos wpisze, jak mnie najdzie twordza wena jak przystalo na biznesmena.

Gość dziewczyna rapera
Co jest dziady, gdzie publika? ja przychodze, czlowiek znika. liczylam tu na jakies owacja, podziekowania I gratulacje. a tu cisza, nic, null zero. gdzie ty jestes? Mow cholero!

Gość porapuj Drzoanko
Dziękuje, kocham Cię Kafeteria mi dzisiaj nie działa

Gość porapuj Drzoanko
Gowniane forum

Gość dziewczyna rapera
Kafeteria chyba wszystkim nie dziala. Kolbi to Ty?

Gość obejszczane majtasy
do angli storcy ci 200 zl spokojnie, ciuchy tanie so, czasami ludzie na ulice ywstawio jakies torby z nowymi ubraniami z zary z nexta z h&m to se moze pozbierac, drinki w klubie tez tanio, za dwa szoty wodki z kolo to 3 pensy a za duze piwo 4 pensy a jak obciagniesz baramnowi (koszule) to da ci orzeszko slone gratic, jak ladno jestes to bedziesz miala branie na dysce, teraz murzyny nie chco polek bo sie przerzucily na rosjanki ale za to nasi wspaniali bracia w pizamach z brodami muzulmanie kochaja piekne polskie damy, jak nie zalozysz majtek i bedziesz miala miniowke palcoweczka gwarantowana...