Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guci i maja

co byście zrobili w takiej sytuacji???

Polecane posty

Gość guci i maja

Nie wiem czy to na złość czy to może już jakaś choroba:( 2 razy babcia męża gdy mój mąż był w pracy załatwiła swoje potrzeby fizjologiczne obok sedesu na dodatek wymazała całą deskę i płytki na ścianie:/ Kiedy zapytałam czemu tak zrobiła powiedziała że to nie ona:/ No to jak nie ona to kto mąż był w pracy a porucz Niej nikogo nie było w domu ja w tym czasie byłam z dzieckiem na spacerze. Co byście zrobili w takiej sytuacji? Od razu dodam że mieszkanie jest Nasze a babcia mieszka z Nami po syn nie chciał się Nią zajmować bo robiła mu na złość ale nie chciał powiedzieć co takiego robiła:/

Gość Fikkumikku
już teraz wiesz dlaczego syn ją nie chce i co robiła mu na złość

Gość guci i maja
Ale ta wizyta coś da pomoże jej jakoś jak ma tą chorobę:(? Szkoda mi jej własny syn ją odtrącił My się Nią zaopiekowaliśmy a ona tak Nam robi:(

Gość guci i maja
No tak ale przecież nie wyrzucimy jej za drzwi już nie wiem co w tej sytuacji zrobić:(

Gość sadgfhad
u mnie w rodzinie kiedyś dalsza ciotka miała taki problem ze swoim mężem, wkońcu z nim nie wytrzymała, sama też już była starsza i oddała go do DSS. Po miesiącu błagał ją żeby go wzieła, i od tamtej pory jest już grzeczny :) radykalne postępowanie ale poskutkowało :) takie dziadki są jak dzieci, wiedzą że i tak im nic się nie zrobi więc można im wszystko, więc może warto wysłać na taką terapie :)

Gość guci i maja
sadgfhad Rozważaliśmy taka opcje ale ona ma już 80 lat i mogła by z tego wszystkiego umrzeć i byśmy ją mieli na sumieniu. Mąż często ma wyjazdy z pracy więc po prosiliśmy jej syna żeby ją zabrał do siebie a ten nie i koniec:( A ja już sobie sama rady nie daję dziecko ogranąć cały dom i jeszcze Nią się zajmować zupełnie jak bym miała 2 dzieci:(

Gość guci i maja
otulona_snem My już dzwoniliśmy do Niego mówił że przyjedzie pogada z Nią ale jej do siebie nie weźmie mineły dwa tygodnie a go jak nie było tak nie ma

Gość sadgfhad
nie wydaje mi się żeby od tego umarła, ona żeruje właśnie na waszym sumieniu i na waszej miłości. Trzeba babci pokazać że się myli że można jej wszystko. Poprostu, jak z małym dzieckiem- no tylko że tu jest większe pole manewru....

Gość zamknąc w komórce
i wypuszczać tylko w celu okazania listonoszowi, który przynosi jej emeryturę :P

Gość guci i maja
Czasami boję się że jak zostawię dziecko na chwilę w domu jak śpi a ja pójdę do sklepu osiedlowego po chleb czy pójdę do piwnicy spacerówkę schować że ona może mu coś zrobić i powie że to nie ona:(

Gość guci i maja
zamknąc w komórce Może i dobry pomysł ale niestety nie mamy komórki:)

Gość guci i maja
Ostatnio ksiądz chodził u Nas po kolędzie mąż był jeszcze w pracy więc musiałam go przyjąć sama było mi troche głupio że tak sama a ona siedzi w pokoju obok więc po prosiłam ją żeby wyszła żeby ją pobłogosławił a ona wyskoczyła do mnie z buzią że nigdzie nie pójdzie:(

Gość kurde no wiesz
z reguły takie osoby nie robią świadomie krzywdy , niestety zdarzyć się może. Takie osoby nie robią niczego złośliwie. prawdopodobnie będą to początki demencji starczej . Lekarz i ewentualnie ośrodek . dziecka nie zostawiaj samego z babcią

Gość zamknąc w komórce
ten ksiądz powinien mocno pierdol;nąć cię kropidłem po tym zakutym łbie :P

Gość oczywiście, że można
umrzeć po oddaniu do domu samotnej starości :o

Gość guci i maja
oczywiście, że można Też mi sie tek wydaję nawet z żalu że ją oddalismy że nikt jej nie chce:(

Gość muchacece
Taki urok starosci niestety.Wydaje sie,ze babcia potrzebuje neurologa,bo to sie nie dzieje bez przyczyny,musisz Ja pilnowac i raczej nie zostawiac sama bez opieki,bo moze ktoregos dnia naprawde cos zrobic o wiele gorszego.

Gość guci i maja
zamknąc w komórce Aj dzieciuchu tymi słowami mnie nie urazisz wymyśl coś lepszego:)

Gość guci i maja
muchacece Ale ja muszę ją czasami zostawić samą w domu jak mąż pojedzie na 2 tygodnie w delegację muszę pójść na zakupy itp nie mam innego wyjścia