Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa tortowa

ile paciłyście za tort slubny?

Polecane posty

Gość sprawa tortowa

muszę porównać ceny;)

Gość panna mloda zeszloroczna
My za tort 6 kilo placilismy 370 u prywatnejosoby z masa cukrowa i specjalnym zdobieniem, tort byl pyszny masa cukrowa wcale gruba nie byla, a figurki ususzylismy i sa dla nas pamiatka:-) ja nie tyle co martilabym sie o cene tortu co bardziej o jego wykonanie.

Gość pati1309
My będziemy płacić za tort 3-piętrowy 360 złotych z różnymi dekoracjami.

Gość jfedvb
Damascenka co sie tak czepiasz kazdego. Znajdz sobie inne forum do zaczepek i nie pouczaj wszystkich pani przemadrzala

Gość pm2011
Nam torty upiekła znajoma, bo chciałam mieć pewność, że tort będzie pyszny. Jeden tort (okrągły) był większy i ozdobiony do zdjęć i krojenia na sali. Dwa mniejsze i nie przystrojone czekały na zapleczu i zawczasu były już pokrojone przez obsługę. Zapłaciliśmy za wszystko 300 zł i dostaliśmy jeszcze przepyszne orzechowe ciasteczka zrobione z samego rana przez tą samą kobietę.

Gość klaudia1617
ale zenada miec tort tylko na pokaz, a potem co zasuszyliscie go na pamiatke? co za sknerusy? wczesniej pokrojony tort dla gosci? napewno byl wyschniety...ja nie oge nie wierze, ludziom syf podac bo szkoda im tortu.... trzeba bylo ze styropianu zrobic ten na pokaz

Gość pm2011
Klaudia - haters gona hate. Zapewniam Cię, że mój tort był świeży ponieważ zrobiony był z samego rana. Był odpowiednio zabezpieczony i pokrojony przed podaniem, więc nic nie wysechł. Od wszystkich gości słyszałam, że nigdy nie jedli tak dobrego i lekkiego tortu ślubnego i nawet w rok po naszym weselu wciąż go wspominali. Reszty nie będę komentować, bo wyznaję zasadę, że nie karmi się trolli.

Gość polakinka
teraz torty podaje sie na ślubie cywilnym,w urzędzie specjalnie dla tych osób które są zaproszone tylko na slub ,wprawdzie tort jedza wszyscy goście ale już na weselu torta się nie podaje,to było do osoby która pytała o torty slubne

Gość pipipipipipipi
bo te torty pokrojone i nie przystrojone były do rzucania

Gość pppychaczka
pm 2011,ta twoja kucharka to oszustka,nigdy toru nie piecze się w dniu wesela,zawsze piecze się dzien przed

Gość pm2011
Wszystkie torty były dla gości i celowo wzięte były trzy sztuki ponieważ nie były ogromne a wiedzieliśmy, że gościom na pewno będzie smakować i będą dokładki, więc lepiej zamówić więcej niż mniej. Zostało ledwie pół tortu i dojedliśmy go w niedzielę po obiedzie. Oszustka? W żadnym razie. Raczej kobieta, która zna się na wypiekach jak nikt inny, bo piecze z wieloletnim doświadczeniem na bazie przepisów przekazywanych z pokolenia na pokolenie. Możliwe, że np biszkopt zrobiła dzień wcześniej ale na pewno cały tort nie stał od piątku już przygotowany. Co do tego nie mam wątpliwości.

Gość a gdzie jest kleosia???
A My dostaliśmy tort za darmo od domu weselnego taki prezent wybraliśmy sobie tylko smak i wygląd:)

.

.

Gość dorociczka
ceny tortów są różne,dużo zależy z czego jest tort,jaki krem i jakie dodatki