Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dobre kobiety nie cieszą sie powodzeniem

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 13
Blu - mna to najlepiej jak sie nie beda zajmowali zadni faceci. Z facetami sa zawsze tylko klopoty.

Gość umcyumcy
blumen idz na forum dla pedalow

no i tak sobie mija mój odwyk, hmmm, hmmmm ;) ­ fikulcu, jeśli chodzi o samuela - czasami człowiek zrobi coś w przypływie emocji (patrz mój słynny topik o ex), ale potem zawsze można przeprosić prywatnie - jak ja to uczyniłam. i powiedzieć sobie wzajemnie parę dobrych słów przed kolejnymi życiowymi wyzwaniami, kończąc dany rozdział, co również zrobiliśmy. ­ 'errare humanum est' i nie ma sensu unikać tematu swoich błędów, ani się ich wypierać. ­ a jeśli chodzi o miłość... z tym jest jak z grą na giełdzie - najpierw musisz zainwestować. i zaryzykować, że stracisz. albo zyskasz. możesz stracisz wszystko, ale możesz też wiele wygrać. ­ jeśli nie zainwestujesz (uczuć, czasu, troski o drugiego człowieka) to z góry przegrywasz :)

Gość Zuzanna Amelia & 13
Kto nie ryzykuje ten nic nie zyskuje.

Gość a czasem nieeee
dobre kobeity to według fiku takie które "nie dają ciała " bo sama napisała , że faceci wolą dz i w k i a nie dobre kobiety wiec wiadomo że dobre kobiety to takie które ciałą nia dają , "bo są dobreeee"- czyli cnotliwe

Gość Zuzanna Amelia & 13
Fikusna - a Ty kogos zaprosilas ?

@Blumen: kobieta moze sponiewierac faceta, to swiadczy tylko o niej, ale facet nie powinien sie w takiej sytuacji wdawac w przepychanki, tylko po prostu pojsc w swoim kierunku.

umcyumcy blumen idz na forum dla pedalow Możesz się przedstawić ,czy brak Ci odwagi ? Z rad tchórzy raczej nie korzystam ,to słabe osobniki :P

Gość Zuzanna Amelia & 13
Maciek - dokladnie tak. facet , ktory na kosza odpowiada agresja potwierdza tylko slusznosc decyzji.

zuza ma rację - ty też możesz zaprosić. ­ ja o jednego faceta długo się starałam i dostałam kosza :P ale za to zyskałam w nim wspaniałego, mądrego przyjaciela. teraz nie mam już faceta, a przyjaciela mam nadal :) ­

Maćku zgadzam się z Tobą ,niby ten Samuel miał jak się nie mylę 36 lat a w finale zachował się jak obrażony nastolatek:( żeby nie użyć mocniejszego określenia :O

Gość Zuzanna Amelia & 13
Fikusna - to juz Twoja decyzja. Ale w takim razie nie dziw sie ze amatorow z czasem bedzie coraz mniej. Wiesz jak to jest: Jak chcesz zeby facet poza Toba swiata nie widzial to musisz umiec byc dla niego calym swiatem. Albo odpadniesz.

Zuza: "kto nie ruzykuje, ten nic nie zyskuje" - podoba mi sie. Ten test co wyslalas zrobie jutro.

Gość Zuzanna Amelia & 13
No widzisz Fikusna. A chcesz zeby faceci zapraszali ciagle:

TRADYCYJNY podział ról M (mężczyzna) - K (kobieta) wygląda tak: :D ­ zapraszanie na randki - M ­ sprzątanie - K gotowanie - K prasowanie - K zajmowanie się dziećmi - K dbanie o dom - K ­ to ja już wolę zapraszać na randki :D

@Blumen: tu bardziej chodzi o umiejetnosc panowania nad emocjami i spokoj ducha. Wiek jest drugorzedny.

Gość IMO12391
Nie pojawiam sie na zawołanie kobiet o typie Itar.:classic_cool: Przeczytałem przypadkiem całkiem, jak sobie z dziubkow z ZS jadła 😠

Gość Zuzanna Amelia & 13
20:27 [zgłoś do usunięcia] żaba na odwyku to ja już wolę zapraszać na randki ­ Ja tez.

żabciu, bzdury piszesz, kwestia to się zgrać :) koebeita zawsze będzie tą co dba o domowe ognisko, co nie znaczy że facet nei am jej w tym wspierać facet z kolei ma być tym silnym podział ról przedstawiony przez ciebei to bzdura kobieta pracuje, facet pracuje, kobieta sprząta, facet pomaga w inbnych obowiązkach itp itd

Gość Zuzanna Amelia & 13
Podszyw IMo a co ty sie tak rzucasz? zazdroscisz Ifce czy Szczeremu ?

"Maćku zgadzam się z Tobą ,niby ten Samuel miał jak się nie mylę 36 lat a w finale zachował się jak obrażony nastolatek" ­ samuela zachowała się po prostu jak typowa kobieta :D :P