Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

dobre kobiety nie cieszą sie powodzeniem

Polecane posty

Gość znów pytanie
do fiku a kategorie wiekowe faceta masz określone ??? może być starszy lub młodszy i o ile czy facet lat 45 może być lub lat 35 ? czy 19 latek może być ?

Gość sie zuza nie czepiaj
😠 zazdraszcam i co ? wolno mnie sobie zazdraszczac :classic_cool:

Gość znów pytanie
obawiam się że w takiej kategorii nie znajdziesz .. poszukaj jakiegoś 50 latka ...ewentualnie 45 lat inny na ciebie nie poleciiii przykre ale przwdziweeeee

Gość fsfsfd
No jeżeli pani księżniczce korona spadnie z głowy, jeśli sama wyjdzie z inicjatywą, to niech przynajmniej postara się tak wszystko zorganizować, żeby facet myślał, że to on poderwał. Bo to akurat jest całkiem niezła kobieca cecha i wiele kobiet to potrafi. Chyba że księżniczka i tutaj pobrudzi sobie rączki, to już nie mam pytań, niech czeka więc biernie do czterdziestki.

Gość offerma
a ta dalej smęci na forum :D

Gość sisusksi
maciek b czy ty czasem nei jestes z radomia?

Gość fiku ktory ty jestes rocznik?
nie czasem '88? to rocznikowo mialabys juz 25 lat

Gość
L wrzeszczysz tak ze spac nie moge

@siuksi: nie jestem, ale bylem w Radomiu na weselu swego czasu. Fajny macie deptak w centrum.

Gość do macka
Maćku chodzi o to że fiku nie ma szans u 25 i 30 latków a jedynie facet koło 50 może na nią sie skusić bo ma młode ciało ot cała tajemnica

Gość Zuzanna Amelia & 13
No wlasnie - jaka to ciekawa sprawa ze po koszu facet moze zostac bardzo dobrym przyjacielem...

Gość a u mnie było tak
że jak facet dostał kosza to nie chciał być przyajcielem !!! jeden stał sie chamski drugi zniknął zupełnie z mego życia nawet zmienił pracę ! a trzeci przestał sie odzywać ... Niestety żaden nie zechciał być przyjacielem ...po dostaniu kosza

Gość Zuzanna Amelia & 13
Oj orange - to nie facet co dostaje kosza robi sie przyjacielem tylko ten co kosza daje.

Gość Zuzanna Amelia & 13
Ja tez niedawno zyskalam nowego przyjaciela w facecie od ktorego dostalam kosza.

Gość dlaczego myslisz
fiku dlaczego myślisz ze przyjażnie z facetami są gówno warte??? miałaś jakiegoś przyjaciela faceta czy myślisz że oni chcą opd kobiet tylko jednego ?

Gość dlaczego myslisz
fiku dlaczego myślisz ze przyjażnie z facetami są gówno warte??? miałaś jakiegoś przyjaciela faceta czy myślisz że oni chcą opd kobiet tylko jednego ?

"No wlasnie - jaka to ciekawa sprawa ze po koszu facet moze zostac bardzo dobrym przyjacielem..." ­ i to po koszu, który dostałam ja :) aczkolwiek kosze w tej formie to ja mogę dostawać codziennie, no ale takich facetów jak ten mój obiekt uczuć to ze świecą szukać. ­ aczkolwiek to wymaga przedłożenia relacji z daną osobą ponad swoje ego.