Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość didiiddidi11

MÓJ FACET POWIEDZIAŁ ŻE MA W DUPIE CZY MI JEST DOBRZE W SEXIE BYLE ON Skończył

Polecane posty

Gość didiiddidi11

jesteśmy 4 lata nigdy nie miałam orgazmu on nic specjalnego w tym kierunku nie robił nasz sex wyglądał tak że ja mam przy nim skakac obciągać a on zmienia ewentualnie pozycje i kończy po 3 min nie dotyka mnie nie pieści nie całuje męczy mnie to strasznie każdy sex jest dla mnie koszmarem bo wiem że nie dojde wczoraj pokłóciliśmy sie i mu to powiedziałam a on ze dał do zrozumienia ze dla niego jestem workiem na sperme i że ma w dupie czy ja kończe i że miałam być na jeden raz i żebym sie cieszyła że mam fajne ciało i nie podskakiwała bo w końcu i tak się mu znudzi jestem w szoku nie odzywam sie do niego po tym co powiedział nie wiem czy kiedykolwiek dam mu sie tknąć mamy 2 letnie dziecko sądze że to chyba początek końca naszego związku

Gość margaritta04
On Cię traktuje gorzej niż dziwke, zero szacunku. Zerwij z tym 3 minutowym dupkiem ;/

Gość oprogramowania hh
Prostytutka przynajmniej kasę za to dostaje:-P

Gość zgłoś do usunięcia1
Czemu się z nim związałaś ?

Gość didiiddidi11
Czasami udawałam i jęczałam myślałam że on po prostu jest kiepski z poprzednimi facetami orgazm był za każdym razem myślałam ze on nie rozróżnia czy udaje a on wczoraj powiedział ze się ze niemal orgazmu i żebym bardziej jęczała podczas stosunku a także stwierdził ze to ze mną jest coś nie tak bo wystarczy ze mi wsadzi a ja powinnam odlecieć dodam ze mam 20-parę lat a on 36

Gość didiiddidi11
Nie wiem naprawdę nie wiem po co się zwiazalam byłam głupia a teraz tylko dziecko mnie przy nim trzyma nie ma co ględzic czas pakować walizy nie wyobrażam sobie z nim dalej życia

Gość zgłoś do usunięcia1
Może wyglądał dobrze ? Młodym kobietom, niezbyt rezolutnym, to wystarcza z powód.

Gość deagle
pakuj czym predzej. 36 lat i taki osioł. w sumie dziecko machnął żeby mieć lale do ruchania na stałe

Gość didiiddidi11
Nawet jeśli coś w sobie miał to teraz wzbudza we mnie tylko obrzydzenie znamy się od dzieciństwa był moim sąsiadem potem gdzieś znikl na lata potem się spotkaliśmy przypadkiem nie wien spodobał mi się fizycznie na początku nie było zle on miał ciężkie dzieciństwo ja też chyba to nas połączyło wiem ze chwalił się mną przed znajomymi ale myslakan ze mnie kocha wczoraj pokazał twarz potraktował jak śmiecia nie spodziewałam się tego po nim naprawdę nigdy tak mnie nie potraktował nie wiem co o tym myśleć on zachowuje się jak nigdy nic zagaduje chyba myśli ze ujdzie mu to płazem

Widocznie coś tam jednak masz, skoro cztery lata męczysz się bez orgazmu. Normalnie jak coś nie pasuje to się to zmienia, tobie widocznie brakuje energii. Łatwiej bowiem jest nad sobą się użalać niż wziąć sprawy w swoje ręce.

Gość listopada tt
Nowywmiescie Glombie lepiej się zadręczać i obwiniać i dogadzac i skakać przy debilu płaszczyć się przed nim niż znaleźć fajnego faceta i być szczęśliwa? Ci za pojebany buc :[

I nie mogę zrozumieć tego paradoksu ze im bardziej nie szanuje się kobiet, tym bardziej one starają się udowodnić swoją potrzebę istnienia. Na szczęście to jakiś marginalny odsetek. Często niedojrzałych emocjonalnie osobowości.

Gość ciekawska sledzaca temat
masz gdzie isc? jestes zatrudniona, masz jakis dochod? jakie masz wyksztalcenie?

Gość ciekawska sledzaca temat
wypowiedzi znikaja? autorko masz gdzie zamieszkac po rozstaniu, jestes zatrudniona? jakie masz wyksztalcenie?

Zaraz głąbie? Zastanów się jak masz mnie przekonać do swoich racji, skoro startujesz od obrażania. :O Od razu wiadomo, że sam temat i jego problem pójdzie w zapomnienie, bo za chwilę ja zacznę ci ubliżać i z dyskusji, wyrażania własnej opinii, uwag, będzie duupa. :P

nowy to polega na czymś innym. kobiety mówią bardzo często że marzą o tym by być kochane ale to nie prawda. Gdy je prawdziwie kochasz ona maja cie w dupie już cię zdobyły po co im trofeum. Po swoich przygodach doszedłem do tego że chyba chodzi o to żeby być miłym dla kobiet na początku. potem gdy im to pasuje olać je i odwrócić role niech się one starają, niech zdobywają i odnoszą po raszki. Może to co napisałem jest dla ciebie trywialne. Ten facet myślę że zawsze był ulotny dla autorki.

I wszystko zepsułaś lubiękiedy... :D :D To oczywiste rozwiązanie i jak najbardziej słuszne, ale daj ludziom szansę trochę pofilozofować i poszukać dziury w całym :P 🖐️

Gość didiiddidi11
tak poradze sobie pracuje mama mi pomoże z dziwckiem na razie zatrzymam sie u rodziców chyba z nim dzis porozmawiam i powiem ze to koniec a jutro zaczne przygotowywać wyprowadzke dobrze że slubu nie mamy choć on nalegal młoda jestem dam se rade najgorsze że do niego kompletnie nie dociera co wczoraj powiedzial naprawde zachowuje sie jakby nic sie nie stało

fajtłapku, jesteś idealistą i dobrym człowiekiem, lecz to co myślą kobiety zostaw kobietom, bo jak będziesz starał się JE zrozumieć, to skończysz w zakładzie dla obłąkanych. Ja tam nie mam problemów z okazywaniem uczuć a już na pewno że robiąc to kopnie mnie w duupę. :) 🖐️

wiesz od okazywania uczuć moja dupa przerzyna już Armagedon. Można by było powiedzieć że mam twardą dupę ale tak nie jest. jest słaba już. Myślę że należy je rozumieć a mnie dzieli cienka nitka od wariatkowa

Patologiczny przypadek, z tego faceta juz nic nie zrobisz i będzie tylko gorzej. Ja bym na Twoim miejscu pakowała manele, póki jestes młoda i masz szansę znaleźć normalnego faceta. Ja spakowałam za późno :(

Gość z punktu widzenia kobiety
Dziewczyno uciekaj od niego !!! Jesteś jeszcze młodziutka i na pewno spotkasz kogoś kto będzie Cię nosił na rękach ( nie tylko do łóżka :) mój On tak robi:):):)) - czego Ci życzę pozdrawiam 🌻 chyba że to powo...