Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka258

dieta kubusiowa>>kto ze mną??

Polecane posty

Gość chudzinka258

witam!! od jutra zaczynam diete kubusiuwową, oznacza to, że mam zamiar pić tylko litr kubusia dziennie, planuje tą dietę na 3 dni. czy ktoś się do mnie przyłączy??

Gość miszmaszka
przyłączyłabym się, ale wypijam 4 L dziennie wody.... ;/

Gość chudzinka258
spoko, możesz pić wodę i kubusie:)

Gość maniaczkaaa;)
ooo, moja dieta, sprawdzałam na sobe i naprawdę polecam

Gość zaciekawiona.pl91
zainteresowała mnie ta dieta. czy mozesz mi powiedziec czy musze przed nia kilka dni wczesniej zaczac ograniczac jedzenie? czy nie ma takiej potrzeby?

ja 3 dni przed nie jem mięsa i ogólnie same lekko strawne rzeczy, dziś mój pierwszy dzień mojej niby głodówki kubusiowej hihi

ja 3 dni przed nie jem mięsa i ogólnie same lekko strawne rzeczy. dziś pierwszy dzień mojej niby głodówki kubusiowej

Gość hahhahaahhahaa
co za głupota

Gość haha dokładnie :)
:P)

Gość suuuuuper dietka
zmiksowane owoce i warzywa poslodzone tona cukru suuuuuuuper

Gość winia311
sa tez kubusie bez cukru

kubuś wcale nie zawiera aż tak wiele cukru, litr to tylko 500kcal.. ta dieta zawsze pomaga mi zrobić płaski brzuszek przed imprezą i tak będzie i tym razem:) to jak jest jakś chętna?

Gość a po co robisz tą dietę?
Bo zrzucisz z 3 kg wróci ci 4 choćbyś nie wiem jak rozsądnie później jadła. Zwyczajnie jelita ci się zapełnią i kg wrócą. Więc jaki jest sens tej diety? Nie oczyści organizmu bo pijesz swinstwo- kubusia który ma pełno chemii w sobie (i kij z tym ze tego nie pisza na etykietce, na jedzeniu dla niemowlaków też nie pisza ze dosypują świnstwa bo jak swinstwa są dosypywane zgodnie z normami to pisać nie muszą) Więc zastanawia mnie sens tej diety. Po co przez 3 dni się katować? Jaki jest cel?

juz kilka razy ja robilam i zawsze spadalam ok 3 kilo i dlugooo to nie wracalo.. a jelita sie oczyszczaja wiem cos o tym hehe

Gość ojojojo tammmmmm
jelita na kubusiu sie oczyszczaja ahahahah

Gość a po co robisz tą dietę?
nic nie wiesz. zeby jelita oczysciły sie ze złogów musiałabys jsc otreby albo pszenice np a po kubusiu wiadomo e rozwolnienie masz ale to nie ocxzyszczanie jelit tylko przyjmujesz płyn to i wydalasz płyn i to tyle. długo nie wracało? tak ze dwa dni :P

Gość kingunia9408
Chcę powiedzieć że stosowałam tą dietę i to długo bo miesiąc w ciągu pierwszego tygodnia zrzuciłam 6 kg zapewne była to woda a później traciłam na wadzę ok. 1,5 - 3 kg na każdy tydzień i nie byłam żółta pomarańczowa itd bo nie piłam soków opartych na marchwi wręcz przeciwnie wybierałam jabłko, banan, ananas czy truskawka bądź kiwi . Dziś obecnie znów jestem na tej diecie dla oczyszczenia i zrzucenia kilogramów zbędnych po zimie i poszło mi 6kg ;] Polecam bo warto i nie ma efektu jojo , jeżeli się nie opychasz , bo kurczy ci się żołądek po takim czymś. Jeżeli chodzi o spożywanie ich to piłam 3 duże 1l plus trzy po 330ml na dzień zastępowało i zastępuje mi to posiłki ;) Czuję się syta i nie mam nagłego nie pohamowanego łaknienia na jedzenie. Dieta jest nie szkodliwa ponieważ ma dużo cennych witamin i wszystkiego co potrzebne do życia , również polecam dietę gerberkową ( posiłki dla dzieci ) Każdy słoiczek na śniadanie obiad podwieczorek i kolacje , polecam można schudnąć w ciągu 2 tygodni nawet do 10 kg ;)

Gość Misia2707
Na prawdę pijesz 3 duże i 3 małe kubusie dziennie i chudniesz? Jakim cudem? Przecież to wychodzi ok 2000 Kcal:o

szczerze uwazam ze to nie jest dobry pomysl taka niby oczyszajaca>>>???ale tyle cukrow nie lepiej na wodzie chyba

Gość Misia2707
Kubuś bardziej nasyci niż woda i smaczniejszy. Kilka dni to tak ale miesiąc to przesada :D

Gość kingunia9408
oczywiście nie zapominajmy że dochodzi do tego woda niegazowana mineralna ok 1,5l na dzień aby rozrzedzić te cukrwy właśnie , a są to cukry naturalne więc powodzenia . Dieta ta może być wykorzystana przez taki okres czasu jaki ty chcesz i nie szkodzi tobie.

Gość gość
Kingunia9408 na prawdę wypijasz 3 duże i 3 małe kubusie dziennie i chudniesz? Jak to nie możliwe raczej bo to ok 2000 kcal :) bardzo mnie to ciekawi. Oczywiscię o piciu wody to wiadomo :)

Gość gość
matko i córko, coraz durniejsze te baby... :o

Gość gość
jeszcze zrozumialabym oczyszczanie i wyciskanie samemu sokow,ale kubus ja tego nawet dziecku nie dam a gdzie jeszcze chlac to przez trzy dni :O

Gość gość
Ja dziś zaczynam drugi dzień na tej diecie :) pije dużego kubusia i 2 litry wody na dzień:) i już 1kg mniej :P

Gość gość
Ja dziś zaczynam drugi dzień na tej diecie :) pije dużego kubusia i 2 litry wody na dzień:) i już 1kg mniej :P

Gość kingunia9408
Moja mama ją stosowała po porodzie i schudła , ja ją stosowałam i schudłam , jeśli są jakieś nie dowiarki to trudno ja stosowałam wszystko na sobie i się nie boje a te co tego nigdy nie stosowały lepiej aby się nie wypowiadały ponieważ nie wiem co by mi przyszło z tego że bym was kłamała , jęsli ktos nie wierzy niech spróbóje , moje zapotrzebowanie kcl jest 1800 ale jeśli spożywasz to w postaci płynnej możesz przekroczyć nawet 2100 kcl i nic się nie stanie , do tego jakiś ****** jest w porządku ..

Gość gość
Może warto spróbować;-)