Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość życzliwasąsiadka78010099

Ale mam zacofaną sąsiadkę.

Polecane posty

A więc, młoda dziewczyna 23 lata. Ma męża i trzech dzieciaków. Brała ślub mając 18 lat bo wpadła, ale to nie ważne, ledwo skonczyła zawodówe. Mąż ją zdradza na lewo i prawo, ale ta mu wybacza bo to mąż. Zakazał jej się spotykać z rodzicami, to się nie spotyka, do tego jak idzie na zakupy to daje jej odliczoną kasę na chleb, bo on trzyma kasę. No i do tego teściowa, czyli jego matka, jak zarządzi tak jest. Synuś słucha mamusi, z żoną się nie liczy. Jak pomóc sąsiadce, jak dotrzeć do niej, że nie musi się na coś takiego godzić. Bo teraz są inne czasy i kobiety powinny być silniejsze, że może sobie poradzić bez niego? Ona nie ma zdania w domu, ma sprzątać, gotować i wychowywać dzieci. PARANOJA!

Gość po co ja masz do czegokolwiek
przekonywac? jej zycie, jej wybory. Nie wtracaj sie w cudze sprawy, bo jeszcze ty zle na tym wyjdziesz.

No wiem, wiem ale szkoda mi dziewczyny. Ma poglądy na temat życia jak moja 60-letnia ciotka. "Ze nawet jak mąż pije i bije to nie wolno od niego odchodzić, bo to mąż i mu się przyrzekało na dobre i złe, być mu poddanym i słuzyć". Ale bez przesady!

Gość trzymam kciuki autorko
pilnuj swojej kity bo jeszcze ty na tym ucierpisz. nie interesuj sie cudzym zyciem.

Gość PARA? no, ja
gdzie to sie takie legnie to diabli wiedzą :classic_cool:

Gość wścibska Gienia
A CO MA ZROBIĆ? GDZIE PÓJŚĆ. DZIECI ZOSTAWIĆ CZY ZABRAĆ ZE SOBĄ? łatwo gadać :D

Gość ixyyyyyyyyyyy
ale to jest jej sprawa tobie nikt nie narzuca jak masz zyc, wiec daj jej spokoj zle jej nie jest skoro sie na to godzi