Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoBędzieZNaszegoKochania

Czy w biedronce i innych marketach są sloiczki dla dzieci...

Polecane posty

Takiego typu wyprodukowano dla biedronki?

Gość e wpowp
nie, w bidronie masz bobovita i gerbera. W rossmanie masz jakies ich produkcji, tansze. W aucan wiem,ze tez cos takiego jest

Nie znaczy że wybiore drogie niemieckie firmy to produkty będą lepsze niż tansze wyprodukowane w Polsce. Zadałam tylko pytanie. Czy jest coś takiego.

A w lidlu, cerfurze, kauflandzie?

Gość nie wiem czy...
słyszałas ale okazało sie ze w słoiczkach dla dzieci wcale nie znajduje sie to co pisza na etykietkach. Gerber np dodaje skorki z kurczaka zamiast kurczaka a bobovita dosładza swoje jedzenie zeby dzieci je lubily. Wiec zastanow sie bo to wcale nie jest dobre.lepiej ugotuj cos smacznego,zmiksuj i sama zrob weki jesli chodzi ci o oszczędnosc czasu.

Coś słyszałam ale podobno dostali wielkie kary finansowe i juz tego nie robią.

Gość mama dwóch dziewczynek
w rossmanie widziałam słoiczki tańsze jakieś, kiedyś nawet rozmawiałam z jakąś mamą na ich temat, bo kupowała całą zgrzewkę dla córki do żłobka - chwaliła. Ja akurat nie podawałam ich córce. Moja jadła słoikowe jedzenie do 8-9 miesiąca życia, wybiórczo, najczęściej to, czego sama nie gotowałam. Podawałam jej bobovity i hippa, gerbera niektóre deserki. Później odmówiła słoiczkowego jedzenia w domu, miała kilka ulubionych, które braliśmy na wyjazdy. W biedronce są bobovity słoiczki, ale mały wybór. W innych marketach nie widziałam jedzenia innych firm niż hipp, bobovita, gerber, szczególnie polskich firm chyba nie ma...

Gość nie robią?
a to dobre :D nie robią :?D

Gość e wpowp
w cerfurze nie ma Podobno te z rossmana są dobre, chociaz ja kupowałam synowi jedynie deserki i było o wiele gorsze w smaku niz te np bobovia. Maly tez nie chiał ich jeść. To samo te w auchan, próbowałam jedynie deserki i miały taki sztuczny smak, mało owocowy;)

Dzięki dziewczyny, wybiore sie do rossmana :-)