Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania990

Obawy

Polecane posty

Gość ania990

Witam:) Jestem w ciąży prawdopodobnie 8 tydzień(chociaż ja myślę że może nawet 12 Tydzień bo brzuszek już od 3 tygodni mam zaokroglony) Ale pierwszą wizyte u lekarza mam dopiero w tym tygodni:) Ale troszkę się boję gdyż wszystkie objawy ciąży które miałam ustąpiły a czytałam że to może być ciąża obumarła:( Piersi przestały już mnie boleć nudności mineły jedynie biały śluz pozostał.i na dodatek czesto mam ból w prawym boku i ostatni bardzo w krzyżu mnie boli i jest to ból promieniujący do pośladków. Jak myślicie dziewczyny mam powody do obaw? Bardzo proszę o odpowiedz:) dziekuje:)

Gość derg
eee, to normalne. Objawy raz się pojawiają, za chwilę zanikają, taki urok ciąży, a bóle "jajnikowe" to też normalka, mnie cholernie kłuło w brzuchu na początku ciąży, wręcz miałam jakieś dziwne napady bólu. Gdybym wtedy wiedziała, że jestem w ciąży, to niezły by mnie strach obleciał. W dodatku w 12 tc o mały włos nie poroniłam jak mnie dopadły skurcze parte, miałam przymus parcia, siedziałam na toalecie myśląc, że mam "zatwardzenie". Za kilka dni okazało się, że to 12/13 tc.

Gość natasza93
Nie martw się ja jestem w 17 tydodniu ciaży i też tak miałam na początku ciązy, wiem że każdy objaw teraz martwi ja też jestem przewrażliwiona na wszystko ale nie ma co się stresować bo to bardziej szkodzi dzieciątku :) pozdrawiam

Gość Bądź sobą
jeśli jesteś w 12tc to poprostu po mdłościach już może nie być śladu, u mnie trwały od 8-9tc do 13-15 nie pamiętam. Potem długo żadnych objawów nie miałam :) co do bólu się nie wypowiadam bo nie miałam w tak wczesnej ciąży :)

Gość ojtam ojtam
w 12 tyg też niema brzuszka jeszcze - pojawia sie gdzieś w 5 miesiącu więc raczej widzisz to co chcesz widzieć - poza tym ciążę liczy się nie od tak ale po dacie ostatniej @ więc powinnaś wiedzieć który to tc albo po becie

Gość ania990
Dziękuję troszkę jestem spokojniejsza ale nie do konca ale mam nadzieje że lekarz rozwieje moje wątpliwości do końca.:)